Elindult a Samsung Galaxy S6 előregisztrációja a Vodafone-nál

forrás: Prím Online, 2015. március 11. 14:19

Hamarosan elérhetőek lesznek a Vodafone kínálatában a Samsung legújabb csúcskészülékei, a Galaxy S6, valamint a Galaxy S6 edge. Aki elsők között szeretné megrendelni a Samsung Galaxy S6 készülék valamelyik típusát, az már most regisztrálhat a Vodafone oldalán.

A regisztrálók elsők között értesülhetnek az előrendelés kezdetéről, és azon szerencsések között lehetnek, akik részt vesznek a sorsoláson, ahol Samsung Gear S okosórát nyerhetnek.

A Samsung Galaxy S6 és S6 Edge a jövő mobiltechnológiájának két legújabb képviselője. A fém és üveg, 5,1 hüvelykes Quad HD Super AMOLED kijelző és a Corning Gorilla Glass 4 üveg elegáns külsőt kölcsönöz a készülékeknek, továbbá garantálja, hogy a kijelző tartalma kiváló minőségben jelenjen meg. Az S6 edge mindkét oldalon hajlított kijelzővel rendelkezik, ami egy újfajta háromdimenziós élményt kínál a felhasználók számára.

Mindkét újdonság 5 megapixeles előlapi és 16 megapixeles hátoldali kamerával rendelkezik, a kiemelkedő minőségű fotók és videók elkészítéséhez pedig a csúcsminőségű objektív, a nagy felbontású érzékelők, az automatikus HDR-fotózás és többek között a képstabilizátor járul hozzá.


Az új Galaxy modellek élvonalbeli teljesítményéről a jelenleg elérhető legmodernebb Samsung processzor-technológia, az új LPDDR memóriarendszer, valamint az UFS 2.0 flash memória gondoskodik.

A Samsung Galaxy S6 és Galaxy S6 edge villámgyorsan feltölthető, mivel mindkét készülék kompatibilis a piacon elérhető, a WPC és a PMA szabványokat támogató vezeték nélküli töltőállomássokkal. Amennyiben a telefon mégis lemerül, már egy 10 perces töltés újabb körülbelül 4 órás használatot biztosít.

 



Samsung Gear S okosóra

A Samsung Gear S okosórájára egyszerre jellemző a nagy és sokoldalú tudás, a szépség, a kényelem, valamint az elegancia. Super AMOLED kijelzőjének köszönhetően a készülék kényelmes, és a cserélhető szíj lehetővé teszi, hogy viselője kifejezze egyedi stílusát, ízlését. A Gear S segítségével 3G, Wi-Fi és Bluetooth kapcsolatokon keresztül még  akkor is lehet hívásokat fogadni, ha viselője éppen távol van a mobiltelefonjától.
 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05