A Vodafone mozi szolgáltatást indít a Red előfizetőknek

forrás: Prím Online, 2015. március 13. 15:45

Megérkezett és május végéig a Vodafone valamennyi lakossági és üzleti Red előfizetője külön előfizetési díj nélkül veheti igénybe a több ezer órányi, folyamatosan bővülő film és sorozat kínálattal induló Red Mozi szolgáltatást, jelentette be Alexandre Froment-Curtil, a Vodafone Magyarország lakossági szolgáltatások üzletágának vezérigazgató-helyettese.

A Red Mozi kínálatában megtalálhatóak a legújabb filmek és sorozatok, régebbi klasszikusok, ismeretterjesztő filmek és gyermekműsorok is. A családok védelmében természetesen könnyen beállítható és testre szabható gyerekzárat is tartalmaz a szolgáltatás, tette hozzá Alexandre Froment-Curtil.

A Red Mozi katalógusában olyan stúdiók filmjei és sorozatai tekinthetőek meg - döntő többségében külön díj nélkül - , mint  többek között a Disney, az ABC, a Sony, a 20th Century Fox, a Viacom, valamint független magyar és nemzetközi stúdiók.

 



A Red Mozi hetente legalább egy, akár a DVD bolti megjelenésével azonos időben a kínálatba kerülő Red Premier filmmel jelentkezik majd. A Premier hetén díjmentesen megtekinthető filmek között márciusban a Fury (Harag - Brad Pitt), az Expendables 3 (Feláldozhatók 3 - Sylvester Stallone, Jason Statham, Mel Gibson, Harrison Ford és többek között Arnold Schwarzenegger), A Wall Street farkasa (Leonardo DiCaprio, Matthew McConaughey), a 12 év rabszolgaság (Chiwetel Ejiofor, Michael Fassbender, Brad Pitt), vagy a Grace – Monaco csillaga (Nicole Kidman és Tim Roth) című filmek szerepelnek.

A premierek mellett jelenleg csak a Red Moziban lehet megnézni Magyarországon a John Malkovich nevével fémjelzett Crossbones – Kalózháború című sorozatot.

A Red Mozi előfizetését a felhasználó öt különböző eszközzel  használhatja, melyek közül kettőn akár párhuzamosan is mehet bármely tartalom lejátszása. AirPlay, vagy Chromecast  segítségével a Red Mozi filmjei tévén is megtekinthetőek.

A Red Mozit a Vodafone 3G és 4G hálózatán vagy  WiFi-n lehet elérni és az alkalmazott adaptive streaming technológiának köszönhetően soha nem látott gyorsasággal lehet belenézni egy-egy filmbe, vagy megkeresni egy kedvenc jelentet.

A Red Mozi kínálatában szereplő fizetős sorozat epizódok, illetve filmek 90-800 forintért tekinthetőek meg, a filmek kölcsönzési ideje 48 óra és ez idő alatt akár több részben, vagy több alkalommal is meg lehet őket nézni.

A Red Mozi mobil alkalmazás Android és iOS eszközökre tölthető le, sőt, a piacon egyedülálló módon számítógéppel a www.redmozi.hu címen is elérhető.
 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05