Korlátozás nélkül lehet használni a VoIP szolgáltatásokat a Vodafone-nál

forrás: Prím Online, 2015. március 18. 12:25

Április elsejétől a Vodafone Magyarország minden jelenleg forgalmazott, mobilinternet hozzáférést is tartalmazó lakossági előfizetéses csomagjában szabadon, korlátozás nélkül lehet használni VoIP, azaz internet protokoll alapú hang- és üzenetküldő alkalmazásokat a Vodafone 98,4%-os lefedettségű mobil szélessávú hálózatán, jelentette be Diego Massidda vezérigazgató.

A bejelentés a jelenlegi lakossági Go, Go+, valamint a Red csomagok előfizetőire, a MobilNet (Basic, M, L, XL) mobilinternetes adatcsomagok felhasználóira és az Üzleti Red, a Vállalkozói Fix és Osztható csomagok előfizetőire vonatkozik.


Magyarországon a Vodafone vezette be elsőként a korlátlan hívás és SMS küldés lehetőségét, emlékeztetett Massidda. Mint mondta, a Vodafone most Magyarországon szintén az elsők között vezeti ki a VoIP korlátozást és teszi szabadon használhatóvá az internet alapú hanghívást illetve chat szolgáltatást kínáló alkalmazásokat.


A mobilinternet és az okostelefonok elterjedésével az internet alapú hanghívások, illetve chat szolgáltatások egyre népszerűbbek és a megbízható, nagy kapacitással és országos lefedettséggel rendelkező szélessávú mobiladat hálózatunk magas színvonalú ügyfélélményt tesz lehetővé a VOIP szolgáltatások használata esetén, mondta Diego Massidda.


A Vodafone előfizetőinek mindezek mellett a rendelkezésükre áll a Vodafone saját, Vodafone Message+ nevű üzenetküldő alkalmazása is. A 2.3 vagy ennél frissebb verziójú Android operációs rendszeren elérhető Message+ alkalmazás képes a csoportos kommunikációra, a fényképek, zenék, videók, illetve földrajzi koordináták megosztására is. A Vodafone Message+ segítségével az üzenetek akkor is továbbításra kerülnek, ha partner nem Vodafone felhasználó, illetve ha épp nem érhető el. Az alkalmazás letölthető a Google Play alkalmazásboltból.
 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05