A Vonatinfó mobilalkalmazással egyszerűen tájékozódhatnak az utasok

forrás: Prím Online, 2015. március 18. 10:23

Már huszonháromezren töltötték le okostelefonra a Vonatinfó alkalmazást. Az új applikáción jól átláthatóan jelennek meg az aktuális információk.

A MÁV-START bemutatta az új, okostelefonokra ingyenesen letölthető Vonatinfó alkalmazást, amelyet Androidra eddig tizennégyezren, iPhone-ra kilencezren telepítettek. Az applikáció segít az optimális útvonal kiválasztásában, tájékoztat az igénybe vehető kedvezményekről, a vonatinformációs térképen követhető a szerelvények pillanatnyi helyzete és sebessége, továbbá megtekinthetők egy adott jármű szolgáltatásai, műszaki adatai is.


 

 

A vonatokhoz virtuális chatszoba tartozik, ahol nemcsak egymással kommunikálhatnak az utasok, hanem akár a vonat személyzete is tájékoztatást tud adni egy-egy rendkívüli eseményről. Az alkalmazáson a MÁVINFORM aktuális hírei is folyamatosan frissülnek. A „Like” gomb lehetőséget biztosít az utazás, illetve a személyzet munkájának értékelésére, az elégedettség vagy elégedetlenség kifejezésére. A további fejlesztési tervek között kiemelt helyen szerepel az applikáción keresztül történő jegyvásárlási lehetőség bevezetése.


Android operációs rendszert használó utasaink ide kattintva tölthetik le az alkalmazást.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05