Okoseszközökké válnak a Philips televíziói

forrás: Prím Online, 2015. április 14. 10:20

Idén a második negyedévben a Philips televíziókat gyártó TP Vision számtalan új, a nézői, felhasználói szokásokat gyökeresen átalakító tévét mutat be a hazai piacon. A belépő szintű Full HD készülékektől kezdve a szegmens csúcsát jelentő Ultra HD felbontású okostévékig a legkülönfélébb igényeket kielégítő, a legváltozatosabb méretű modellek lesznek elérhetőek. A bevezetés fokozatosan zajlik. Az alábbi összeállításban szereplő Philips televíziók június végéig egytől – egyig megérkeznek Magyarországra is.

Philips 4000/5210 – kis képernyő, tökéletes kikapcsolódás


Philips 4000/5210
A fekete kávás Philips 4000-es sorozat és a fehér színű Philips 5210 ideális készülék azoknak, akik odahaza kis hellyel rendelkeznek, illetve azoknak, akik egy második tévét szeretnének beszerezni. Mindkét típus rendelkezik a Digital Crystal Clear technológiával, amely természetes színeket és kiváló kontraszthatást nyújt a tévézéshez. Ugyanakkor ezek a készülékek könnyedén összekapcsolhatóak egyéb otthoni szórakoztatóelektronikai berendezéssel.


Philips 4100 – ár/érték arányban is az élen


Philips 4100
A 100 Hz-es képfrissítési arány és a Digital Crystal Clear technológia együttes erővel gondoskodik arról, hogy a Philips 4100-as sorozat modelljei minden körülmények közt éles, elmosódástól mentes képet közvetítsenek. Keskeny, keretes kialakításuknak köszönhetően bármilyen helységben megkapó látványt nyújtanak. A készülékhez sokféle adathordozó csatlakoztatható, így egy percig sem kell aggódni, hogyan nézhetőek vissza a különféle eszközökön tárolt felvételek.


Philips 5300 – a Full HD okostévé


Philips 5300
Egy gombnyomás és máris csatlakozhatunk a Philips 5300-as sorozat készülékein a Philips Okostévé platformjához, amelyen keresztül rengeteg VoD (videotár)tartalomhoz, rögzített műsorhoz férhetünk hozzá. Természetesen ezeket Full HD-ban meg is nézhetjük. A fejlesztők ezt a tévét ellátták a Micro Dimming megoldással, amely a LED háttérvilágítás igazításával a környezethez hangolja a fekete szín mélységét, a fehér fényességét, így a képernyőn megjelenő képek még élethűbbek lesznek.


Philips 5500 – tévé és internet egyben az android erejével


Philips 5500
Philips 5500-as sorozat már azon Philips okostévék közé tartozik, amelyen a legújabb androidos operációs rendszer fut. A Philips okostévé platform, illetve a tévére optimalizált Google Play használatával egyetlen felhasználó sem marad hoppon, ha a tévéprogramok közt válogat, vagy ha a neten szörföl.

 

Philips 6300 – Full HD a legmagasabb szinten


Philips 6300
Életszerűség, természetesség. Akár ezzel a két szóval is leírható a Philips 6300-as, Full HD felbontást kínáló modellek képminősége. Ezeket úgy fejlesztették, hogy amit a képernyőn nézünk, az olyan hatást keltsen, mintha nem is a tévé előtt ülnénk, hanem a valóság játszódna le előttünk. Ennek az élménynek a maximális eléréséről a természetes mozgást megteremtő Perfect Pixel HD és a kontraszthatást szabályzó Micro Dimming technológia gondoskodik.

Philips 6500 – a mindentudó android


Philips 6500
Az ambilight-os Philips okostévék legújabb darabja, amely nem csupán keskenyre szabott külsejével hívja fel magára a figyelmet. A készüléken a legfrissebb androidos operációs rendszer fut. A felhasználók saját elképzelésük és igényeik szerint alakíthatják ki, hogy milyen programokat, tartalmakat akarnak rajta keresztül elérni. A Philips okostévé platformon és a Google Play révén rengeteg applikáció, játék, vagy éppen műsor nyitható meg pár kattintással. A felület kezelhetőségét jelentősen megkönnyíti a készülékhez biztosított, billentyűzettel ellátott távirányító. Az előző modellekhez hasonlóan a 6500-as sorozatot is felszerelték az ambilight élményt fokozó Micro Dimming Pro technológiával, továbbá a természetes, folyamatos mozgás látványát megteremtő Perfect Pixel HD-val, illetve a Super Resolution megoldással, amely éles és részletes képet varázsol elénk.

Philips 6400 – belépő az Ultra HD világába


Philips 6400
A Philips tévék gyártója, a TP Vision gondol azokra is, akiknek a legfontosabb szempont a felbontás. Számukra készült a 6400-as sorozat. A nézők az Ultra Resolution technológia révén úgy érezhetik magukat a tévé előtt ülve, mint a moziban. Az Ultra HD felbontás kiegészülve a látványt fokozó Micro Dimming Pro megoldással a tévézést odahaza garantált mozi élménnyé változtatja.

Philips 7100 – élethű, mindennél élesebb képek


Philips 7100
A Philips 7100 Ultra HD televíziók semmit sem bíznak a véletlenre. A kétoldali Ambilght megvilágítás, a Pixel Precise Ultra HD képminőség szabályzás, az Ultra Resolution 800 Hz-es képfrissítési sebesség mellett mind-mind azt szolgálják, hogy a tévézés igazán szórakoztató elfoglaltság legyen. Mindezt fokozza a beépített színkezelési technológia. A Colour Booster olyan 17-bites színfeldolgozási folyamatot menedzsel, amely 2.250 trilló színárnyalat érzékeltetésére képes. Ennek eredményeképpen a kép tökéletesen élethű lesz a természetes bőrszín, az élénk fehér és telített színek megjelenítésével.

Philips 7600 – természetes mozgás Ultra HD felbontásban


Philips 7600
Újabb technológiai mérföldkövet léptek át a Philips tévék fejlesztői a Philips 7600 Ultra HD televízióval. Ennek leginkább a játékok szerelmesei, az akciófilmek rajongói és a sport műsorok kedvelői örülhetnek. A három oldali ambilight, a több magos erőforrás és a díjnyertes képjavító technológia, a Perfect Natural Motion még magasabb szintre emeli a tévézést. Utóbbi jelentősen csökkenti a vibrálást és elősegíti a hibátlan, folyamatos mozgás megjelenítését. Mindezt kiegészíti a színjavító Colour Booster, a kontraszthatást erősítő Micro Dimming Pro és az tűéles képeket garantáló Ultra Resolution technológia.

Az android 5.0 operációs rendszerrel ellátott Philips Ultra HD televíziók teljes körű kiszolgálást nyújtanak a nézőknek, akár futó műsorokat követnek a készülékeiken, akár rögzített programokat néznek. A hangvezérlés és a hang alapú keresés ugyanakkor megkönnyíti a felhasználók dolgát, hogy előbb megtalálják az őket érdeklő tartalmakat. Emellett ezek a készülékek alkalmasak arra, hogy WiFi®, HDMI, DLNA, USB 3.0, Miracast és Google Cast kapcsolaton keresztül más okos készülékekhez csatlakoztassuk őket odahaza.
 

Kulcsszavak: okostévé Android TV Philips

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05