Budapesten mutatkozott be a Novell Vibe 4.0

forrás: Prím Online, 2015. április 16. 13:19

A NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet bejelentette, hogy elérhetővé vált a Novell Vibe 4.0. A csoportmunka-platform legfrissebb kiadásának újdonságait először a Budapesten megrendezett Open Horizons Summit konferencia résztvevőinek mutatták be részletekbe menően. A szoftver a tartalommegosztás és az exportálás, illetve a szűrés és a megjelenés terén is tartalmaz új fejlesztéseket, emellett az asztali alkalmazás is további lehetőségekkel bővült.

„Idén harmadik alkalommal rendezték meg Budapesten az Open Horizons Summit konferenciát, amelyen a Novell anyavállalat és az Open Horizons közösség szakemberei személyesen mutatják be a legjelentősebb újdonságokat a régióból idelátogató érdeklődőknek. A széles közönséget vonzó eseményen a prezentációk mellett gyakorlati bemutatókat is tartunk, ahol a részvevők működés közben tekinthetik meg a szoftvereket és funkciókat. Az idei évben a csoportmunka, az eszközkezelés és a fájlszolgáltatások témaköreivel foglalkoztunk kiemelten. Az eseményen a Vibe 4.0 volt az egyik legjelentősebb újdonság, amelyet komoly érdeklődés övezett” – mondta Hargitai Zsolt, a Magyarországi Képviselet üzletfejlesztési vezetője.


A Vibe 4.0 minden eddiginél egyszerűbbé teszi a megosztást a munkaterületek, mappák és bejegyzések terén egyaránt. A tartalmak külső és belső felhasználókkal is kényelmesen megoszthatók, és a hozzáférések könnyen kezelhetők az új funkcióknak köszönhetően. A külsős felhasználók számára ráadásul már nem kell az adminisztrátoroknak létrehozniuk a fiókokat, mivel ők maguk is végrehajthatják a regisztrációt. Emellett mostantól a külső és belső felhasználók is számára adott a lehetőség, hogy összetett jelszavakat használjanak.


Az egyes mappák tartalmai ezentúl CSV formátumba is exportálhatók, és a könyvtárak szűrőit is továbbfejlesztették. A szűrőknek és a megjelölési lehetőségeknek köszönhetően a felhasználók mindig gyorsan megtalálják a munkájukhoz szükséges tartalmakat. Ezt segíti a webes és a mobilos alkalmazásban egyaránt megújult felhasználói felület is, így minden szükséges funkció azonnal kéznél van minden esetben. Az asztali alkalmazásban szintén új fejlesztéseket hajtottak végre, ezáltal a felhasználók összetettebb interakciókat is végrehajthatnak az egyes fájlokon és mappákon, közvetlenül az Asztalról.

A Novell Vibe 4.0 már elérhető. További információ: https://www.novell.com/products/vibe/
 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05