CRS Portál: már mobilon is elérhető

forrás: Prím Online, 2015. június 1. 17:24

Az Avensoft Kft. bejelentette, hogy a mai napon megjelent a CRS Portál üzleti analitikai és riporting megoldás legújabb, 2.6-os verziója. Az új verzió több vizuális, funkcionális, illetve tartalmi újdonsággal bővült, és immár iOS alapú mobil eszközön is elérhető.

A 2.6-os verzió új funkciói


A portálfelület indító dashboard képernyője amellett, hogy új külsőt kapott, újfajta adatmegjelenítési lehetőségeket és eszközöket is tartalmaz, amelyek segítségével a felhasználók tetszőleges üzleti mutatókat helyezhetnek ki a felületre, könnyen áttekinthető grafikonok formájában.

 


A szoftver funkciói a nagymennyiségű adat online elemzését biztosító Pivot adatelemzési modullal és a „Mi van, ha…” típusú kérdésekre választ adó What if elemző és tervező modullal bővültek.


A Pivot alapú Big Data analitikai eszköz futási időben, hosszas előkészítő munka nélkül képes adatok elemzésére, akár közvetlenül a forrásrendszerekből. A „What if” tervezési és elemzési eszköz segítségével néhány kattintással összeállíthatók különböző döntési fák. A döntési fák eredményeinek elemzését nagyban elősegítik az előre beépített, grafikonon is megjeleníthető analitikus függvények.

 


CRS Portál mobil verzió


Az új mobil verzió angol és magyar nyelven egyaránt elérhető (innen letölthető). A CRS portálról publikált riportok és KPI mutatók így bárhol és bármikor hozzáférhetők iOS alapú készülékeken. Egy mobil kliensen egyszerre több vállalat adatai is megjeleníthetők. A mobil kommunikációt a CRS Portál és a mobil kliensek között a szerviz alapú, titkosított adattovábbítást és tárolást szolgáltató CRS Mobile Server alkalmazás biztosítja.

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05