A Unit4 akvizícióval nyomul az oktatási piacon

forrás: Prím Online, 2015. június 16. 13:33

A Unit4 bejelentette az amerikai székhelyű, hallgatói menedzsment megoldásokat szállító Three Rivers Systems felvásárlását. A felvásárlás célja az volt, hogy támogatást nyújtson a Unit4 iparágspecifikus, emberközpontú megoldások fejlesztésével kapcsolatos stratégiájában, amelynek egyik alappillérét mindig is az oktatás támogatása jelentette. A Three Rivers Systems-szel közösen a Unit4 immár több mint 1000 ügyfelet szolgál ki az oktatási szegmensben világszerte.

A Unit4 People Platform segítségével a Three Rivers Systems hallgatói menedzsment rendszere zökkenőmentesen képes együttműködni a Unit4 alkalmazásaival, ennek köszönhetően jöhetett létre az oktatási szektor első, következő generációs end-to-end ERP megoldása. A rendszer egy olyan, erőteljes és rugalmas lokalizációs keretrendszert is magában foglal, amely lehetővé teszi a Unit4 számára, hogy a helyi igényeket is kiszolgálja, mint például a Financial Aid esetében az Egyesült Államokban, vagy a Student Loan Council számára az Egyesült Királyságban.

A Three Rivers Systems hallgatói menedzsment technológiájának felvásárlásával, valamint a Unit4 széleskörű, funkciógazdag pénzügyi, HR és kutatás-menedzsment alkalmazásaival történő szoros integráció révén az iparág elsőszámú, komplex globális oktatásügyi ERP megoldása kerül a piacra. A közös portfólió új, frissített funkcionalitása többek között a következőket tartalmazza: HR menedzsment és bérszámfejtés, pénzügy, kutatás menedzsment, a hallgatói tanulmányok teljes menedzsmentje, beleértve a hallgatók felvételét, az órarend beosztást, a hallgató-megtartás menedzsmentjét, a diploma auditálást és sok egyéb mást.

Legyen szó akár új folyamatmodellekről, akár egy újonnan bevezetett rendszerrel történő integrációról, a Unit4 könnyedén adaptálható az oktatási intézmények folyamatosan változó üzleti követelményeihez és igényeihez. A platform segítséget nyújt a beiratkozások számának növelésében, a tanulmányok előmozdításában és – például a beépített adatelemzési funkcióknak köszönhetően - növeli a teljes intézményi hatékonyságot. Az innovatív és könnyen áttekinthető kezelőfelület mögött egy olyan, mobil eszközökre is optimalizált rendszer áll, amely opcionálisan érintés-alapú képességekkel is rendelkezik tableten történő megjelenítés esetén.

A Three Rivers Systems szoros összhangban áll a Unit4 Cloud Your Way szoftverelérési modelljével, így az új Campus megoldás a felsőoktatási intézmények által preferált ERP architektúra révén nyújt majd támogatást, cloud-alapú, helyszíni és hibrid típusú elérés esetén egyaránt. A Unit4 és a Three Rivers Systems megoldásai a Unit4 People Platform segítségével lesznek integrálva egymással, amely közösségi, mobil és elemzési képességekkel ruházza fel az alkalmazás portfóliót.
 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50