A Cellum lett Indonézia vezető készülékgyártójának mobilfizetési szolgáltatója

forrás: Prím Online, 2015. június 25. 13:38

A Cellum folytatja terjeszkedését Dél-Kelet-Ázsiában, ahol a legnagyobb indonéz mobilkészülék-gyártóval írt alá megállapodást Jakartában. A szerződés értelmében az Evercoss okostelefonjain a Cellum biztonságos mobilfizetési szolgáltatásai futnak majd.

A Cellum fejleszti és üzemelteti az Evercoss ECPAY névre keresztelt mobiltárcáját, amely számos funkciót kínál a felhasználók számára: többek között számlafizetésre, telefonegyenleg-feltöltésre, pénzküldésre, QR-kódos fizetésre és internetes vásárlásra lehet majd használni. Az Evercoss évente körülbelül 3 millió mobiltelefonjára fogja gyárilag telepíteni az ECPAY alkalmazást. A mobilpénztárcát nagyszabású marketingkampánnyal, valamint a cég kiterjedt, ötvenezres kereskedői partnerhálózatán keresztül népszerűsítik majd a több mint 250 millió lakosú országban.
 
A Cellum jakartai képviseletének és az Anabatic Technologies vállalattal kötött együttműködésének eredményeképpen helyi üzemeltetést és technológiai támogatást kínál Indonéziában. A cég indonéz irodáját a Szingapúrban nemrég megnyitott regionális Cellum központ felügyeli.
 
Kulcsszavak: Cellum-hu mobilfizetés

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09