Megjelent az SAP HANA új verziója

forrás: Prím Online, 2015. június 26. 18:12

Új verziót kapott az SAP HANA. A vállalat memória alapú platformja az IoT nyújtotta előnyöket is kiaknázza.

Legújabb, 10-es számú szervizcsomagját jelentette be HANA platformjához az SAP. A legfrissebb kiadással még hatékonyabban lehet üzletkritikus folyamatokat kezelni, fejlettebbé vált az óriási mennyiségű adatok menedzselése, és vállalati szinten is kiaknázhatóvá vált az Internet of Things (IoT) adta lehetőségek.

 

A 10-es csomaggal a HANA kiemelkedő adatközpont, adatszinkronizációs képességet kapott. Elérhetővé vált a szabály alapú adatmozgatás, azaz például az egy évnél régebbi adatok automatikusan átmentődnek diszkekre.

 

Kiegészült a szövegbányászati motor, és már többdimenziós objektumokkal szintén tud dolgozni, azaz a fejlesztők egyedi vizualizációkat adhatnak a HANA alapú üzleti szoftverekhez. A megoldás együttműködik a legújabb Hadoop kiadásokkal, és bővült a támogatott hardverek listája is. Tovább nőtt a megoldás teljesítménye, már a 300 feletti CPU szám sem jelent kihívást.

 

Az SAP több mint 6400 HANA ügyfelet tart nyilván, amely közel egymillió felhasználót jelent a memória alapú technológiáján, világszerte.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50