A világ első integrált vezeték nélküli töltővel rendelkező monitora a Samsungtól

forrás: Prím Online, 2015. július 29. 11:31

A Samsung bemutatta az SE370-et, a világ első olyan monitorát, amely integrált vezeték nélküli töltővel rendelkezik. Az 23,6 és 27 colos képátlóval elérhető SE370 monitor rendet tesz az íróasztalokon a töltéshez szükséges kábelek és csatlakozók eltűntetésével. A kiváló képminőséggel, a megnövelt vizuális teljesítménnyel és az átgondolt dizájnjával együtt a monitor integrálja a legmodernebb technológiákat, amelyek a professzionális és a mindennapos használathoz is optimális megjelenítést és kényelmes használhatóságot biztosítanak.

A Samsung SE370 monitorral minden olyan mobil eszköz tölthető, amely a világon az egyik legelterjedtebb, Wireless Power Consortium (WPC) által kifejlesztett Qi vezeték nélküli töltő szabványt alkalmazza.

A vezeték nélküli mobiltöltés kényelme

A kényelmes és hatékony párhuzamos feladatvégzés érdekében az SE370 monitor a más monitorokban megtalálható töltő csatlakozókat egy kör alakú, vezeték nélküli töltő területben egyesíti, amelyet a monitor állványába integráltak. A felhasználóknak egyszerűen erre a felületre kell helyezniük az eszközüket, hogy az automatikus töltést elindítsák, amelyről egy LED ad nekik visszajelzést. Teljes körű megoldásként az SE370 feloldja azt a dilemmát is, hogy miképp biztosítsunk külön töltőt az eszközeinknek.

Kényelem a szemnek kifogástalan képminőség mellett

A hosszú képernyő előtt töltött időszakokra kifejlesztett Samsung SE370 kevésbé erőlteti meg a szemet. A monitor szemkímélő módban használva csökkenti a kék fény káros hatásait, valamint a képminőséget is az adott környezeti feltételekhez igazítja. A villódzásmentes funkció szintén a felhasználók szemét védi a hagyományos képernyőkre jellemző villódzás miatti igénybevételtől.

Az SE370 nagy teljesítményű PLS panelje is a kényelmes használatot szolgálja a 178 fokos, széles betekintési szögnek és 300 cd/m2  fényerőnek köszönhetően, ezáltal biztosítja az élénk és tiszta képek megjelenítéstét.

 



Továbbfejlesztett játékélmény 


Az SE370 beépített képminőség javító funkciói egyenletes, zavartalan felhasználást nyújtanak. Az AMD FreeSync technológia támogatásával a monitor szinkronba hozza a képernyőfrissítést az AMD grafikus kártyák képkocka sebességével, hogy minimalizálja a bemeneti késleltetést és csökkentse az akadozást, illetve a késést a játékok és a videólejtászás alatt.


Az SE370 4 ms-os válaszidejének köszönhetően tisztán és egyenletesen - elhomályosodás, vagy szellemkép nélkül - követhetőek még a leggyorsabb akciók is a képernyőn. Az egy gombnyomásra aktiválható, egyedülálló játék üzemmód felismeri a kép elváltozásait és azonnal javítja az elmosódódott képeket, fokozza a színeket és módosítja a kontrasztot a még jobb képminőség érdekében.

 



Amikor az energiahatékonyság kifinomult designnal párosul

A monitor új Eco Saving Plus funkciója a nagyobb energiahatékonyságot biztosít a képernyő fényerejének csökkentésével. Két szabványos kézi beállítási lehetőségen felül rendelkezésre áll egy automatikus beállítás is, amely mintegy 10 százalékkal csökkenti az energiafogyasztást a képernyőn megjelenített fekete részek átlátszatlanságát kihasználva. A környezeti hatások mérséklése érdekében a monitor első burkolta, állványa és áramkörei is PVC mentesen készültek.
Az SE370 ízléses, kellemes megjelenést nyújt az otthonokban és a munkahelyeken egyaránt. A fényes, fehér monitort keskeny előlap és a félig átlátszó kék szín keretezi a négy oldalán. A Samsung “Touch of Color” dizájnja és T alakú állványa egyszerre biztosít hatásos megjelenést és kifinomult formát.

Kulcsszavak: monitor Samsung

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09