Dell modellek Windows 10-zel

forrás: Prím Online, 2015. augusztus 10. 09:17

Az európai, közel-keleti és afrikai (EMEA) térség ügyfelei egyes Dell modelleket már a rendszer megjelenésétől kezdve Windows 10-zel rendelhetnek meg.

Mostantól többek között a következő Smart Selection modellek rendelhetők meg a térségben az új operációs rendszerrel: a Dell XPS 13 laptopja InfinityEdge kijelzővel és akár érintőkijelzővel, az Inspiron 13 7000, az Inspiron 15 5000, a Latitude 14 3000 üzleti laptopjai, az Inspiron 3000 sorozat asztali számítógépei valamint az XPS 8700 PC. Az idei évben, és a jövőre megjelenő teljesen új Dell modellek is Windows 10 rendszerrel rendelkeznek majd. Így a Dell a Windows 10-es megoldások széles skáláját kínálja az ügyfeleknek.


Legyen szó új Dell modell vásárlásáról vagy egy meglévő számítógép fejlesztéséről, a felhasználók a Dell segítségével gyorsabban és egyszerűbben hozhatják ki a legtöbbet a Windows 10 szolgáltatásaiból. Például a beépített Intel RealSense kamerák segítségével a biztonságos bejelentkezés támogatásával, vagy a Dell kijelzők érintésvezérléses funkcióival. A Dell proaktív szolgáltatásai és támogatásai, például a ProSupport Plus és a Premium Phone Support lehetővé teszik, hogy a vállalati ügyfelek és a végfelhasználók könnyedén folytassák a munkát a rendszereik karbantartása közben is.

 

Dell megoldások és támogatás a problémamentes átálláshoz

 

Az innovatív termékek mellett a Dell különböző szolgáltatásokkal nyújt segítséget a Windows 10 operációs rendszerhez. Ilyen például a csetelés és a folyamatos, 7/24-es online és telefonos ügyelet. Annak érdekében, hogy minden ügyfél zökkenőmentesen álljon át a Windows 10-re, a Dell műszaki támogatása számos videót tett közzé. Például átállás módszeréről, a legfontosabb szolgáltatásokról, vagy az operációs rendszer virtuális munkaállomásokon történő használatával kapcsolatos alapvető funkciókról. A további videók témáját az ügyfelektől kapott észrevételek és a szolgáltatásokon keresztül kapott kérdések fogják meghatározni. A videók a Dell YouTube-csatornáján jelenleg angol, spanyol, francia, portugál, kínai és japán nyelven érhetők el.

 

A Dell számos műszaki támogatási lehetőséget dolgozott ki azoknak az ügyfeleknek, akik a meglévő eszközeiket szeretnék fejleszteni, vagy akik olyan Dell modelleket szeretnének vásárolni, amelyeken jelenleg nincs előre telepítve a Windows 10 rendszer. A Windows 7, 8 és 8.1 rendszerek Home és Professional verzióit használó ügyelek az ingyenes Windows 10-re váltásra a megjelenést követő maximum egy éven belül jogosultak. Az Enterprise verziókat használó ügyfelek a licencszerződésük feltételei szerint térhetnek át a Windows 10-re. További információ a dell.com webhelyen és a Microsoft frissítési weboldalán érhető el.

 

Kulcsszavak: Windows 10 Dell

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Factor 4: a legújabb UltiMaker 3D nyomtató gyártósorok támogatására

Az UltiMaker április 22-én bemutatta az UltiMaker Factor 4 új, ipari 3D nyomtatót, amelyet kifejezetten gyártóüzemi felhasználásra, a gyártósorok működési hatékonyságának és megbízhatóságának növelésére fejlesztettek. Az UltiMaker Factor 4 hazai bemutatójára az Ipar Napjain kerül sor a kizárólagos hazai forgalmazó, a FreeDee Kft. standján (A pavilon, 101F).

2024. április 23. 18:00

A Thermaltake bemutatja a háromféle GPU-elrendezést támogató közepes toronyházát

A Thermaltake, a prémium PC-hardvermegoldások vezető márkájának, CTE E600 MX közepes toronyháza fekete, hófehér és hortenziakék változatban is elérhető. A CTE E600 MX a CTE-sorozat legújabb kiegészítése, egy kétkamrás közepes toronyház, amely a Thermaltake innovatív CTE-kialakítását örökölte, ami a központi hűtési hatékonyság (Centralized Thermal Efficiency) rövidítése, és a kritikus alkatrészek magas szintű hűtési teljesítményének biztosítására összpontosít. Ráadásul a CTE E600 MX háromféle GPU-elrendezési lehetőséggel és cserélhető, kettős előlapi kialakítással rendelkezik, maximális rugalmasságot kínálva a felhasználóknak gépük testreszabásához.

2024. április 23. 13:06

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50