Az Oracle felvásárolja a Maxymiser vállalatát

forrás: Prím Online, 2015. augusztus 25. 15:28

Az Oracle bejelentette, hogy megállapodást írt alá a Maxymiser vállalat felvásárlásáról. 

Az Oracle bekebelezi a Maxymisert. A Maxymiser felhő alapú szoftver megoldásának segítségével a marketing szakemberek képesek pontosan targetálni, perszonalizálni, és tesztelni az ügyfelek számára kínált tartalmat weboldalukon vagy mobil alkalmazásukban, ezzel segítve a vásárlók elkötelezettségét és így a bevételek növelését.  

 


A Maxymiser havonta több mint 20 millió vásárló felhasználói élményét optimalizálja olyan márkáknak, mint az Allianz, HSBC, Lufhansa, Tommy Hilfiger és Wyndham.

 
Az Oracle Marketing Cloud most már a leggyorsabban fejlődő szoftver platform a modern marketingesek világában. A Maxymiser hozzáadásával, az Oracle Marketing Cloud tovább erősíti átfogó megoldását a marketing programok menedzselése területén, az összes digitális csatornán és az egész vásárlói életcikluson keresztül.
 
Thomas Kurian az Oracle termékfejlesztési vezetőjének elmondása szerint a Maxymiser segítségével az Oracle Marketing Cloud megoldás használatával, a vállalatoknak nem kell tovább találgatniuk, hiszen pontosan tudni fogják, mit szeretnének vevőik a digitális csatornáikon és eszközeiken.”

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50