Ki Mit Tube: eddig 14 millió megtekintés

forrás: Prím Online, 2015. augusztus 27. 15:45

Hat nappal az indulás után, augusztus 24-én feltöltötték a századik videót a Ki Mit Tube-ra, ami jól jelzi mekkora az érdeklődés Magyarország legnagyobb online videó versenye iránt. A szervezők folyamatosan teszik ki az oldalra a beérkező produkciókat, amelyek száma mára elérte a kétszázat. Az eredmények magukért beszélnek. A Ki Mit Tube YouTube csatornáján a feliratkozók száma az idei verseny meghirdetése után megduplázódott. Jelen pillanatban 35 ezer ember követi figyelemmel a felkerülő produkciókat.  Az összesített adatok is dinamikus növekedésről árulkodnak. Eddig összesen 14 millió videó-megtekintés történt, ami azt jelenti, hogy az időszakosan működő, szórakoztató csatornák kategóriájában, az össznézettséget tekintve, most a Ki Mit Tube foglalja el a Top 15. helyet a YouTube-on. Ezzel a Ki Mit Tube a leglendületesebben fejlődő csatornák között van a magyar szórakoztató és általában a hazai csatornák között is.

Örvendetes tény az is, hogy a tavalyi évhez képest megnőtt az interakciók száma (több komment, több like, több dislike). A hazai YouTube csatornák között ebben a tekintetben kiemelkedően interaktívnak tekinthető a Ki Mit Tube oldala.


A versenyben jelenleg az élen Báni Beni, A fehér ötven árnyalata című videója áll közel 2000 szavazattal. Némileg leszakadva tőle MERS alkotása, a Vers mindegy kinek foglalja el a második helyet, míg a képzeletbeli dobogó harmadik fokára a debreceni Led zenekar slágergyanús nótája az I dream lépett fel.


A Ki Mit Tube továbbra is nyitott a jelentkezők előtt. Magyarország legnagyobb online versenyére szeptember 5-ig lehet nevezni a kimittube.hu weboldalon. A verseny első fordulója szeptember 7-én ér véget, a beérkezett produkciókra aznap éjfélig szavazhatnak a nézők. A középdöntő feladatait már ezt megelőzően, szeptember 1-jén kihirdetik a szervezők. Szeptember 8-án reggel kezdetét veszi a középdöntő, melybe a 99 legtöbb szavazatot szerzett produkció kerül. Itt három kategória mentén zajlik majd a szavazás, melynek eredményeképp kialakul a legnépszerűbb produkciók (kategóriánként 9-9-9) mezőnye. Szeptember 15-én a kategóriánként 9-9-9 produkciós videóból a három zsűri-csapat 3-3-3, azaz összesen 9 versenyzőt juttat tovább a döntőbe. Közvetlenül a zsűri döntésének ismertetése után, a szervezők kihirdetik a döntő feladatát. A szeptember 20-ai finálén a verseny honlapjára felkerülnek a döntős produkciók, és megindul a végső hajrá a szavazatok begyűjtéséért. A döntés kizárólag az internet népének kezében van: a legtöbb szavazatot gyűjtő produkció megnyeri a Ki Mit Tube-ot, és elviszi a főnyereményt.
 

Kulcsszavak: verseny videó Ki Mit Tube

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09