Új Logitech bluetooth billentyűzet és egér a bármilyen platformhoz

forrás: Prím Online, 2015. szeptember 3. 11:21

A Logitech a mai napon mutatta be új K380 Multi-Device Bluetooth® billentyűzetét és M535 Bluetooth egerét, amelyekkel a felhasználók bárhol, bármilyen eszközről dolgozhatnak.

Logitech K380 Multi-Device Bluetooth billentyűzet


A Logitech K380 Multi-Device Bluetooth billentyűzet kényelmes gépelést biztosít asztali számítógépen, okostelefonon és tableten egyaránt. Használd bármilyen platformon a lakás bármelyik pontján, kapcsolódva akár három eszközhöz, amik között könnyedén válthatsz az Easy-Switch gombok segítségével. A billentyűzet felismeri a kapcsolódott eszközöket és automatikusan hozzáigazítja a gyorsgombokat a támogatott funkciókhoz – ezzel is kényelmesebbé téve a gépelést. Logitech K380 Multi-Device Bluetooth billentyűzet kétéves működést biztosít a hozzá tartozó két AAA elemnek köszönhetően. A billentyűzet kék és szürke színekben lesz kapható 44,99 eurós ajánlott kiskereskedelmi áron.

 


Logitech M535 Bluetooth egér


Az M535 Bluetooth egérrel gyakorlatilag bármilyen eszközről dolgozhatsz ahol, és amikor csak szeretnéd. A programozható navigációs gombokkal kezedbe veheted az irányítást, válthatsz alkalmazások és eszközök között, vonszolhatsz fájlokat és képeket, használhatod a háromujjas gesztusokat, ami a Mission Controlt hozza elő Macen, és a Task View-t Windows 10-en. Az egér a lézeres optikai szenzorának köszönhetően megbízhatóan teljesít szinte minden felületen – a fém kávéasztaloktól a kedvenc íróasztalod munkalapjáig. Méreteiből fakadóan könnyen hordozható, horizontálisan billenthető görgőjével kényelmesen lapozhatsz táblázatokban, weblapokon. Gömbölyű, tenyérbe simuló formájának és gumírozott felületének köszönhetően kényelmes használatot biztosít, a hozzá tartozó AA elem segítségével akár 10 hónapig is használható. A Logitech M535 Bluetooth egér szürke és kék színekben lesz kapható 44,99 eurós ajánlott kiskereskedelmi áron.


A Logitech Options Software letöltésével a billentyűzet és az egér is saját igényeid szerint optimalizálható, a lehetőségeid tárháza szinte végtelen. Bár a két eszköz egymástól függetlenül is működik, a hasonló színek és dizájn miatt nagyon jól mutatnak együtt.

 



Elérhetőség


A Logitech K380 Multi-Device Bluetooth billentyűzet várhatóan idén októbertől, a Logitech M535 Bluetooth egér valamivel korábban, már szeptembertől megvásárolható Európában.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09