Új kereskedelmi igazgató a Ricoh Hungarynál

forrás: Prím Online, 2015. október 8. 10:28

2015 szeptemberétől Kustos Ferenc tölti be a Ricoh Hungary Kft. kereskedelmi és marketingigazgatói posztját. A 41 éves szakember, aki a vállalat direkt és indirekt értékesítéséért, valamint a marketingkommunikáció és termékmenedzsment területért egyaránt felelős, a Ricoh-t megelőzően a banki szoftvereket fejlesztő ApPello Kft. kereskedelmi és marketingigazgatója volt.

„A Ricoh világszerte vezető márka, és nemcsak a nyomtatás területén van jelen, hanem például az oktatásban is rendkívül innovatív eszközöket és szoftvermegoldásokat kínál.  Célul tűztem ki a Magyarországon egyelőre alulreprezentált márkánknál a „fair share” elérését mind a márkaismertség, mind a piaci részesedés tekintetében. Ebben nagy segítségünkre szolgál, hogy a Ricoh Hungary az irodatechnikai és professzionális nyomdai berendezések forgalmazásán túl 2014 októbere óta kiváló minőségű és ár-érték arányú termékeket kínál az IT disztribúciós csatornáján keresztül a mikro- és kisvállalkozások, sőt, az otthoni felhasználók részére is.”


„Terveim szerint a módszertant is magukba foglaló oktatási megoldásainkkal egyfajta evangelizációs szerepet fogunk betölteni, hogy Magyarországon a jövő generációi mind a közoktatásban, mind a vállalatoknál sokkal átélhetőbb, interaktív formában fogadhassák be a tudást, ezáltal (költség)hatékonyabbá téve az egész folyamatot ” – nyilatkozta Kustos Ferenc, a Ricoh Hungary Kft. kereskedelmi és marketingigazgatója.
 

Kulcsszavak: +céginfo CIO Ricoh-hu Ricoh

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15