Novembertől új vezetője van a UPC Magyarországnak

forrás: Prím Online, 2015. október 13. 10:19

2015. november 1-től Magnus Ternsjö lesz a UPC Magyarország Kft. vezérigazgatója. A jelenlegi vezérigazgató, Severina Pascu a UPC anyavállalata, a Liberty Global Közép- és Kelet-európai régiójának ügyvezető igazgatói teendőire koncentrál majd, amely feladatkört már 2015 júliusa óta párhuzamosan ellátja.

Magnus Ternsjö 2013 óta dolgozik a UPC Írország (jelenlegi nevén Virgin Media) ügyvezetőjeként. Olyan jelentős eredmények fűződnek a nevéhez Írországban, mint a UPC szórakoztató és médiaplatformja, a Horizon elindítása, az üzleti struktúra átalakítása, valamint sikeresen menedzselte a UPC Írország Virgin Mediává történő átalakulását és a Virgin Mobile bevezetését.


A mérnöki és menedzsment diplomával is rendelkező Magnus Ternsjö az elmúlt 25 évben az európai kábeltelevíziós piac olyan jelentős vállalatainál töltött be különböző vezetői pozíciókat, mint a Nethold, Canal+, a UPC és a Virgin Media. A UPC Írországhoz való 2013-as csatlakozását megelőzően Magnus a Liberty Global közép-európai DTH (Direct to Home) műholdas üzletágának Magyarországért, Csehországért, Szlovákiáért és Romániáért felelős ügyvezető igazgatói feladatait látta el Luxemburgban.


Új pozíciójában Magnus Ternsjö a UPC magyarországi tevékenyégét irányítja majd, és ezzel hozzájárul a Severina Pascu által vezetett Közép-Kelet-Európai (CEE) Régió további fejlődéséhez is. Ternsjö kinevezésével a jelenlegi ügyvezető, Severina Pascu magyarországi ügyvezető igazgatói feladatait átadja, hogy a továbbiakban minden energiájával a Liberty Global CEE Régió ügyvezetői feladataira koncentrálhasson. Irányítása alá a következő országok tartoznak: Magyarország, Csehország, Szlovákia, Lengyelország, Románia, illetve ugyanebben a régióban a luxemburgi központú DTH műholdas szolgáltatás (UPC Direct).



 

Kulcsszavak: +céginfo CIO UPC-hu UPC

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15