Megújult a LinkedIn mobilalkalmazása

Czipperer Dia, 2015. október 18. 10:34

Jeff Weiner, a LinkedIn vezérigazgatója a Talent Connect konferencián jelentette be, hogy frissítették mobilalkalmazásukat. A legújulás azonban csak a dizájnfrontot érinti.

Nagyon barátságos lett a megújult LinkedIn alkalmazás. Jeff Weiner, a vállalat vezérigazgatója mutatta be az átdizájnolt alkalmazást, mely nagyon hasonlít a Facebook hírfolyamához.


A „Project Voyager” becenévre hallgató alkalmazás iOS és Android platformon érhető el, a mobilwebes verzió pedig az elkövetkezendő hetekben érkezik majd.
 

 

Weiner továbbá azt is kifejtette, hogy nem új funkciókkal gazdagodott az applikáció, hanem csak dizájnváltozásokat hajtottak végre. A különféle lehetőségeket öt szekcióba csoportosították: kezdőlap (Home), én (Me), üzenetek (Messages), kapcsolatok/sajáthálózat (My Network) és a keresés (Search). 


Mostantól a főoldali hírfolyamban láthatóak lesznek az új bejegyzések, melyeket a kapcsolati hálónkban lévő emberek osztottak meg, illetve az olyan elemek is helyet kaptak itt, melyekről úgy véli a rendszer, releváns lehet számunkra.

 

Az új app ezen felül új üzenetküldési élményt is kínál nekünk. A változásokat a LinkedIn már korábban, az asztali verziónál is bevezette. Ennek révén a userek matricákat és GIF-eket is megoszthatnak egymással. 


A vezérigazgató az új naptárfunkciót is bejelentette, amely révén nyomon követhetők lesznek a találkozók és egyéb események. Ezen túlmenően pedig sokkal könnyebb lett a váltás a különféle LinkedIn appok között, mint például a Job Search, Pulse vagy a Connected.

 

Forrás: Mashable.com

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05