Lassulhatnak az iPhone 6s eladások

Czipperer Dia, 2015. október 19. 11:28

Az Apple két új mobilja, az iPhone 6s és 6s Plus nagyon jó eladási mutatókat produkál, főként az Egyesült Államokban. A kérdés azonban, hogy a telefonok még mindig tartják-e a kezdeti szintet.

A két új Apple-üdvöske, az iPhone 6s és 6s Plus modellek nagyon jól indítottak a piacon, az eladási mutatókat tekintve rekordot is döntöttek. Bár az Apple még mindig nem törte meg a csendet, hogyan is teljesítenek a mobilok a piacon, a különféle elemzésekből azonban már sok minden sejthető.
 

MTI Fotó: Marjai János


Katy Huberty, a Morgan Stanley munkatársa szerint például a 6s modell sokkal erősebb, mint elődje. Továbbá azt is elmondta, most már az emberekben nagyobb hajlandóság mutatkozik az iránt, hogy okostelefont vásároljanak az elkövetkezendő egy évben. Ezek aránya éves viszonylatban 10%-kal nőtt.

 

Az előzetes becslések alapján 76 milliós eladásokat várnak a modellektől, azonban John Vinh, a Pacific Crest Securities elemzője szerint ez egy túlbecsült összeg. Szerinte a reális érték 67 millió. Kíváncsian várjuk az Apple hivatalos pénzüyi adatait a negyedik negyedévről.

 

Forrás: GSMArena.com

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Nem érdemes otthon őrizgetni a régi mobilokat

Bár látható javulás, a magyarok több mint fele még mindig otthon tárolja használaton kívüli, régi mobiltelefonját – derült ki a Yettel legutóbbi országos, reprezentatív kutatásából. A milliónyi fiókban heverő mobilkészülékből rengeteg értékes anyag újra felhasználható lenne, miközben a bennük lévő akkumulátor évek alatt akár tűzveszélyessé is válhat. Most a használt mobilok akár 30 000 Ft-ot is érhetnek a Yettelnél.

2024. április 19. 11:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09