Offline programok is várják az érdeklődőket az ELTE online állásbörzéjén

MTI Sajtóadatbank, 2015. október 27. 12:25

Hatodik alkalommal rendezik meg november 3-5. között az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) virtuális állásbörzéjét, amely ezúttal az online térből kilépve, az egyetem Múzeum körúti kampuszán offline programokkal is várja az érdeklődőket. 

A felsőoktatási intézmény tájékoztatója szerint az allasborze.elte.hu weboldal három napra online kiállító térré változik, ahol több mint 60 standon olyan neves cégek hirdetik meg betöltésre váró pozícióikat, mint az Ernst & Young, a TATA Consultancy Services, a GE, a Deloitte, a Tigra vagy a Loxon.   
 

A Múzeum körúton eközben a Forbes magazin újságírója, a Parapark kreátora és a Miutcánk.hu ötletgazdája vall munkáról, álláskeresésről, bemutatkoznak olyan tehetséges fiatalok, akik valaha az ELTE-ről indultak, de azóta sikeres karriert futottak be. Az ELTE Karrierközpont szakemberei a rendezvény teljes ideje alatt online önéletrajz-ellenőrzéssel segítenek növelni a jelentkezők esélyeit az álláskeresési versenyben - írták.
 

A részletes program az ELTE Karrierközpont honlapján, illetve Facebook-oldalán érhető el. Az online börze és a Múzeum körúti programok is ingyenesen, de regisztrációhoz kötötten látogathatók.

Trend ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A telefonálástól a nagyképernyős streamelésig – így alakította át az életünket 3 évtized alatt a mobiltechnológia

1994. március 26-án, 30 évvel ezelőtt indította a Yettel az első kereskedelmi GSM szolgáltatást Magyarországon, akkor még Pannon GSM néven. Nem csak a márka, a mobiltechnológia is számos újításon ment keresztül a három évtized alatt. Az akkoriban még csak hangszolgáltatást nyújtó méregdrága belépési díjtól indulva mára korlátlan hang- és adatcsomagok, szélsebes mobilinternet érhető el megfizethető áron, mind mobilon, mind az otthonokban, mobilhálózati alapokon. 30 év fejlődése, aminek mára a lakosság és az üzleti felhasználók is a nyertesei lettek.

2024. március 27. 16:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05