Itt a Google Play Movies & TV: több ezer film az LG okostelevízióira

forrás: Prím Online, 2015. november 19. 11:32

Az LG okostelevízió-tulajdonosok több ezer filmet és tévéműsort érhetnek el a Google Play Movies & TV applikáción keresztül, több mint 100 országban, ettől a hónaptól kezdve. A sorból Magyarország sem marad ki, a szolgáltatás mától elérhető hazánkban is. A Google Play Movies & TV örökzöld klasszikusokat, újdonságokat, független filmeket és népszerű kult-alkotásokat kínál HD és SD formátumban egyaránt.

A Google Play Movies & TV használatával a nézők a legnagyobb hollywoodi stúdiók alkotásaiból, több ezer film vagy tévéműsor közül kölcsönözhetik ki, illetve vásárolhatják meg a nekik tetszőket. Mivel az összes tartalom a felhőből érkezik, az LG okostévén otthon elkezdett filmet másnap ott folytathatjuk, ahol abbahagytuk, akár okostelefonon, tableten vagy számítógépen.

 



A Google Play Movies & TV szolgáltatás e hónaptól 104-országban lesz elérhető az LG okostelevíziókon, elsőként az Egyesült Államokban, Nagy-Britanniában, Ausztráliában és Kanadában, és ma Magyarországra is megérkezik. Az alkalmazás kompatibilis a korábbi NetCast 4.0-val és 4.5-tel, illetve az LG webOS okostévé-platformjával is.
 

Kulcsszavak: Google Play okostévé LG

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05