The eXCHANGE, San Francisco - e-business csúcstalálkozó

, 2000. október 12. 12:39
A világ vezető technológiai és e-business vállalatai azért gyűltek össze a "The eXCHANGE" elektronikus üzletviteli csúcstalálkozón, hogy közösen tekintsék át az Intel-alapú megoldások elterjedésének hátterében zajló folyamatokat. Az Intel által szervezett kétnapos rendezvény bemutatja, milyen fontos szerepet játszik a nemzetközi e-business környezet napjaink egyre bővülő internetes gazdaságának támogatásában.
"Az internetes üzleti modellel kapcsolatban meghozott vállalati döntések következményei évtizedeken keresztül éreztetni fogják hatásukat" - nyilatkozta Craig R. Barrett, az Intel elnök-vezérigazgatója. "A nyílt architektúra korlátlan lehetőségeket teremt a legrugalmasabb, legjobban méretezhető, leggazdaságosabb és leginnovatívabb e-business megoldások kialakítására."

A rendezvény előadói között szerepel Carly Fiorina, a Hewlett-Packard Corporation elnök-vezérigazgatója; Bill Gates, a Microsoft Corporation elnöke és vezető szoftvermérnöke; valamint John M. Thompson, az IBM elnökhelyettese. A felsorolt vállalatvezetők Craig R. Barrett-tel, az Intel elnök-vezérigazgatójával, valamint Andy Grove-val és Paul Otellinivel, a cég igazgatótanácsának elnökével illetve ügyvezető elnökhelyettesével közösen adnak szakmai tájékoztatást a részt vevő üzleti és informatikai döntéshozóknak azokról a technológiákról, amelyek segítségével újításokat vezethetnek be, üzleti növekedést érhetnek el, és reagálhatnak az internetes gazdaság változó körülményeire.

A vitaindító előadások mellett több mint 100 vállalat ismerteti e-business sikertörténetét, és mutatja be azokat a termékeket, amelyekre támaszkodva elindította elektronikus üzletviteli tevékenységét.

Az Intel e-business és architektúra megoldásai

A rendezvény keretében az Intel naprakész tájékoztatást ad legfontosabb e-business termékeiről és programjairól. A vállalat most végzi az utolsó simításokat Itanium™ processzorcsaládján, és még ebben a negyedévben megkezdi az Itaniummal működő, kísérleti célú eszközök szállítását. A jelenleg fejlesztés alatt álló alkalmazások száma meghaladja a négyszázat, és az Intel már több mint 6.500 prototípus-rendszert és közel 32.000 processzort szállított ügyfeleinek tavaly november óta.

Az IDC 1999. évi adatai szerint az IntelŽ PentiumŽ III Xeon™ és Pentium III processzorcsaládokkal működő Intel-alapú szerverek teszik ki az eddig telepített internet-szerverek 75 százalékát. A világ legnagyobb és legkritikusabb e-business vállalatai is Intel-alapú szerverekkel működnek, amelyek továbbra is piacvezető teljesítménymutatókat és csökkenő informatikai összköltséget biztosítanak számukra.

Ez év elején az Intel több mint 100 millió USA dolláros befektetéssel új programokat indított az internetes megoldások kifejlesztésének támogatása érdekében. Az egyik ilyen program, a maga nemében a legnagyobbnak számító Intel e-Business Network, több mint százezer fejlesztő, szolgáltató, viszonteladó, disztribútor, tanácsadó és rendszerintegrátor bevonásával zajlik. Az Intel által vezetett megoldásközpontok, programok, tanúsító laboratóriumok és e-business szövetségek révén a cég az üzletág képviselőivel közösen dolgozik a megfizethető, Intel-alapú megoldások integrálásán és bevezetésük egyszerűsítésén.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09