Több, mint print: menedzselt nyomtatási szolgáltatások

forrás: Business Online, 2016. január 6. 13:41

A neves kutatócég, a Gartner a vezető menedzselt nyomtatási- és tartalomszolgáltatók közé sorolja a Xerox-ot a frissen megjelent Magic Quadrant felmérésében, de ugyancsak piacvezető MPS szolgáltatóként határozta meg a céget a Quocirca és az IDC is.  Az ilyen jellegű elismeréseket immár sok éve folyamatosan gyűjti be a vállalat.

A Xerox menedzselt nyomtatási megoldásainak legújabb generációja három fő pillérre épül: a felmérésre és optimalizálásra, a biztonságra és integrációra, valamint az automatizálásra és egyszerűsítésre. Ezek bővebben az alábbi megoldásokat is magukban foglalják:
 
Felmérés és optimalizálás: a szabadalmaztatott, a gamification technológián alapuló Xerox Print Awareness Tool rendszer arra ösztönzi a munkavállalókat, hogy környezettudatosabban használják az irodai erőforrásokat és csökkentsék az ökológiai lábnyomukat.
 
Biztonság és integráció: a felhasználói analitikával ellátott Xerox Secure Print Manager Suite rendszer telepítésével a vállalatok folyamatosan nyomon követhetik, hogy ki, mit, mikor, mennyit és hol nyomtatott. Az adatok elemzése alapján és a Xerox tanácsadóinak segítségével a cégek optimalizálhatják a nyomtatási infrastruktúrájukat.
 
Automatizálás és egyszerűsítés: a Xerox széleskörű munkafolyamat automatizálási megoldásokkal biztosítja a különböző szektorok közti üzleti folyamatok menedzselését. A most debütáló megoldásukat, a Digital Alternatives-t többek közt arra fejlesztették, hogy digitalizálja a vállalaton belüli, eddig manuálisan végzett, időrabló tevékenységeket (megosztás, jegyzetek készítése, tárolás, adatvédelem etc.), mindezeket biztonságosan, a mobilizációra és a hatékonyságára koncentrálva a vállalati IT infrastruktúrán keresztül, amelynek hátterét a Xerox privát-felhő szolgáltatása, vagy a cég saját hálózata biztosítja a vállalati rendszergazdák felügyelete mellett.
 
 
Kulcsszavak: Xerox

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50