Engedélyezett szerencsejátékok

Kővári Ádám Kővári Ádám, 2000. október 14. 18:21
Nevada lakosai hamarosan fogadásokat köthetnek az interneten keresztül, mert az állam megegyezett egy céggel, egészen pontosan a http://www.virtgame.com/ címen elérhető cég hivatalos engedélyt kapott a szerencsejátékok beindítására.
Az online rendszeren keresztül különböző sportesemények kimenetelét (lóverseny, amerikai foci) tippelhetik majd meg a játékos kedvű szörfözők. Az első fogadásokat a következő héttől lehet kötni.

Amerikában a legtöbb államban tilos az online szerencsejáték, ezért a Virtgame-nek az engedély megszerzéséhez előbb azt kellett megoldania, hogy az állam határán túlról próbálkozó szörfözők ne játszhassanak.

A cég kifejlesztetett egy eBorder Control nevű technológiát, melynek segítségével az interneten keresztül a kikötőre látogató játékosok azokkal a kötöttségekkel találják magukat szembe, amiket az államuk törvényei előírnak. A szabályokat, rendelkezéseket így eredményesen be lehet tartatni, de a rendszer segítségével földrajzilag specifikus tartalmakat lehet továbbítani a látogatóknak attól függően, hogy hol laknak.

Kulcsszavak: onlineszolg játék

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50