X-Tel 7500-as strapamobil a kalandokat kedvelőknek

forrás: Prím Online, 2016. január 19. 15:57

A kihívásokat, szabadtéri tevékenységeket kedvelőknek nem egyszerű megtalálni a megfelelő okostelefont. A legtöbb készülék egyszerűen nem bírja az éles helyzeteket. Az X-Systems, a kültéri és ipari telefonok és táblagépek szakértője azonban megoldást kínál a közelmúltban megjelent X-Tel 7500-as modelljével.

Funcionális, stílusos és megfizethető

 

Vannak olyan emberek, akik masszív életmódot folytatnak, akár munkájuk miatt, akár szabadidejükben. Nekik olyan okostelefonra van szükségük, amely egy kicsit eltér a megszokottól. A szakértők egyetértenek abban, hogy a „normál” okostelefonokat nem arra tervezték, hogy a szabadban is helyt álljanak. Szerencsére megjelent a piacon egy nagyon praktikus, stílusos és megfizethető megoldás a az X-Tel 7500-as modell személyében.

 

Az X-Systems új mobiltelefonja, melyet kifejezetten a kalandokat, kihívást kedvelőknek terveztek, mindhárom előnnyel felruházva érkezik. A modellt úgy alakították ki, hogy szembeszálljon a szabadtéri kihívásokkal.


A vállalat szóvivője elmondta, nagyon izgatottak, hogy bemutathatják X-Tel 7500-as modelljüket, és kíváncsian várják, mit hoz majd a felhasználóknak. Elmondása szerint hisznek abban, hogy a csinos eszközök nagyszerűek, habár lehetne az embereknek egy olyan okostelefonjuk is, amely egyszerre rendelkezik ergonomikus külsővel, és úgy tervezték, hogy ellenálljon minden külső támadásnak.

 

A kérdés csupán az, hogy milyen okostelefont választanál: egyet, amely egy leejtés után összetörik vagy egy olyan modellt, amelynél nem kell aggódni, hogy bármi baja esik, mint például az X-Tel 7500-as modell esetében?

 

A vállalat szerint az X-Tel 750 erőteljes funkciókkal vértezték fel: Hydro IPS HD technológiájú kijelzővel érkezik, amely lenyűgöző látványt nyújt, melynek védelméről a Gorilla Glass 2 gondoskodik. A mobilt továbbá a piacon kapható legerősebb mobilprocesszorral látták el, az ARM Cortex-A7-es dolgozik benne. A készülék fedélzetén a legfrissebb Nucleus Android verzió teljesít szolgálatot.

 

A 3G képes mobil továbbá GPS, MMS, Wifi, Bluetooth, giroszkóp, e-iránytű és dual SIM támogatással érkezik, valamint 8 megapixeles kamerával látta el a gyártó.


 

Az egyszerre innovatív és rendkívüli mobil a legmagasabb minőségű anyagokból és komponensekből tevődik össze, melyeket a gyártó egy ellenálló, Terra IP68/IPX8-as tanúsítvánnyal ellátott házba épített: ez a katonai előírásoknak is megfelel.

 

Szárazföldön és víz alatt is

 

Miért választott az X-Systems az IP68/IPX8-as védelmet? Képzeljük csak el, hogy ha a tengerben vagy egy tóban szeretnénk fürdeni, és magunkkal szeretnénk vinni a telefonunkat is, hogy néhány lenyűgöző víz alatti fényképet készíthessünk. A tanúsítványnak köszönhetően akár 2 méter mélyre is lemerülhetünk a mobillal, és akár 60 percen keresztül is bírja a strapát. És ami még ennél is jobb, hogy a telefon nem csupán vízálló, hanem a sós víznek is ellenáll, valamint az olaj, sár és szappan sem jelent számára kihívást.

A gyártó elmondása szerint az eddigi felhasználói visszajelzések nagyon pozitívak. A mobil a hannoveri CeBIT-en debütált, ahol Németország legnagyobb telekommunikációs szolgáltatójának termékmenedzsere így nyilatkozott a mobilról: „Az X-Tel okostelefon minden okos ipari vállalatnak és vállalkozónak jó indok lesz arra, hogy az alkalmazottainak ne adjon többé iPhone-t vagy Galaxy modellt.”

 

A mobilról bővebb információ a gyártó weboldalán található.

 

Frissítés: a gyártó elárulta, mennyibe is kerül a strapamobil, és hol rendelhető meg. A készülék 399 eurót kóstál, és az alábbi oldalon rendelhető meg közvetlenül a gyártótól. 

Hirek.com - Kiemelt hír ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

A mesterséges intelligencia már érzékelhetően jelentős hatással bír az IT munkaerőpiacra is, így számos változást hozhat magával az idei évben. Bizonyos munkakörök továbbra is keresettek maradnak, összességében azonban csökkenő tendencia figyelhető meg az IT szakemberek foglalkoztatása iránt - a költségcsökkentés és az AI megjelenése átrendeződést hozhat a piacon.

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

A No Fluff Jobs nemzetközi állásportál immár negyedik alkalommal elemzi a magyar, a lengyel, a cseh, a holland és az ukrán technológiai szektorban dolgozó nők fizetését, szakterületeit és készségeit, ám ezúttal más megközelítésből vizsgálta e témát. Elsősorban azt mérte fel, mikor kezdődött a nők érdeklődése e terület iránt, és kaptak-e támogatást céljaik megvalósításához. Az elemzés kitér a nemek közötti megkülönböztetésekre és egyenlőtlenségekre is.

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

Dömping árakkal, a hirdetési felületek leuralásával, tömegesen lehetetlenítheti el a hazai webáruházak működését a kínai e-kereskedő platform, a Temu. A csata még nem dőlt el, sürgős cselekvésre van szükség, különben megsínyli a hazai e-kereskedelmi piac jelentős része – figyelmeztet Szabó László a Growww Digital digitális marketing szakértője.

2024. március 6. 13:05

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

Az egészségügyi területen az adatok hiánya és költségessége korlátozza az MI fejlődését, különösen a bőrbetegségek esetén. A magyar MI fejlesztő csapat, az AIP Labs azonban létrehozott egy olyan fejlett, generatív MI-t, amely nemcsak tanul a meglévő forrásokból, hanem új adatokat is képes létrehozni, megkerülve a drága és nehezen beszerezhető címkézett adatok problémáját. Így szintetikus képeket tudnak alkotni olyan ritka bőrbetegségekről is, amelyekről jelenleg kevés információ áll rendelkezésre.

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

A szezonnyitó Forma-1-es futam házigazdája, a Bahrain International Circuit (BIC) ma kiadott sajtóközleményében jelentette be, hogy a magyar Festipay készpénzmentes fizetés és integrált rendezvénymenedzsment szolgáltató cég által működtetett BIC PAY bevezetésével készpénzmentes fizetési rendszerre állnak át. 

2024. február 21. 16:15

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50