A Lenovo bemutatja új TAB3 sorozatát

forrás: Prím Online, 2016. február 23. 06:09

A Lenovo bejelentette az Android operációs rendszert futtató, üzleti használatra tervezett TAB3 10 Business tabletet, valamint a TAB3 7 és TAB3 8 tableteket, a Lenovo első családbarát tablet sorozatát.

A TAB3 10 Business párosítja az Android 6.0 erejét és sokoldalúságát az üzleti felhasználók számára leginkább fontos optimalizálással és szolgáltatásokkal. Az Android For Work-öt teljes mértékben támogató tablet egy sor biztonsági és titkosítási lehetőséggel büszkélkedhet, amelyek segítenek a felhasználóknak, hogy biztonságban tartsák eszközüket és a munkájukhoz kapcsolódó adatokat. 

 

A TAB3 10 Business-t mobil üzleti használatra optimalizálták, hogy támogassa azokat a munkavállalókat, akik folyamatosan mozgásban vannak. A Lenovo felhasználói tanulmányai azt mutatják, hogy a tabletek a család leginkább megosztott készülékei. Ezért úgy terveztük a TAB3 8-at és 7-et, hogy valóban egyszerűen megoszthatók legyenek, és támogassák a többfelhasználós alkalmazást. Mivel tudjuk, hogy a gyerekek is használni fogják, ezért egy új, gyermeknek szánt üzemmódot és gyermekbarát funkciókat – például az adaptív kijelzőt – vezettünk be, így téve alkalmassá a tabletet az egész család számára. 

 

TAB3 10 Business: üzletre kész, alkalmazottbarát

Mivel egyre több vállalkozás használ androidos tableteket, hogy növeljék alkalmazottaik termelékenységét, ezért megalkottuk a TAB 3 10 Business-t, amelyet üzleti használatra optimalizált szoftverrel és hardverrel láttunk el. 

 

Biztosítottuk, hogy a TAB3 10 Business az üzleti folyamatokhoz hatékonyan használható rendszert és alkalmazásokat tartalmazzon. A tablet szolgáltatásai között megtalálható az Android for Work, amely külön profilt kínál az üzleti jellegű tartalmakhoz, illetve nagyobb biztonságot és jobb kezelhetőséget biztosít. A készülék előre telepítve tartalmazza a termelékenységet növelő Android for Work appokat és a Google Play for Work-öt, míg a teljes képernyős üzemmód lehetővé teszi a TAB3 10 Business tablet használatát interaktív kioszként. Az új TAB3 10 Business tablet ugyancsak támogatja az e-egészségügy, az oktatás és helyszíni értékesítés menedzseléséhez kifejlesztett iparági megoldások használatát. Emellett a készülék megfelel a felhasználók által támasztott tartóssági követelményeknek is: a P2i-féle IP52 tanúsítvány igazolja por- és vízállósságát ipari alkalmazási környezetekben, míg karcállóságát a Gorilla Glass 3 panel biztosítja.

 

 

 

A teljes körű kezelhetőség és biztonság érdekében a TAB3 10 Business hardver titkosító szoftvert és távolról történő vezérlési lehetőségeket is kínál. A Lenovo vállalati hálózatokat megóvó folyamatos végpontvédelemmel, valamint az eszköz nyomon követését lehetővé tévő technológiával látta el az eszközt. 

 

A tablet munkahelyi rugalmasságát és vertikális integrációs lehetőségét megfelelő hardver és egyéb funkciók támogatják. Az 1,3 GHz-es négymagos processzor gyors és erőteljes multitaskingot és többablakos támogatást nyújt a felhasználóknak. Ráadásul a felhasználók akár egész nap úton lehetnek a 12 órás akkumulátor-üzemidőnek köszönhetően, és egy sor csatlakozási lehetőség segíti munkájukat: többek között teljes USB on-the-go támogatás a külső tárolók és más eszközök egyszerű csatlakoztatásához. Egy sor vezeték nélküli kapcsolódási lehetőség: NFC, kétsávos Wi-Fi AC, teljes GPS, valamint választható 4G teszi teljessé a választékot. 

 

És mivel az üzleti használati módok a digitális kijelzőtől kezdve a konferenciahívásokig terjednek, a gyártó kiemelkedő megjelenítési és audio képeségekkel látta el az eszközt: 10 hüvelykes, Gorilla Glass 3-mal védett Full HD IPS kijelzővel és Dolby Atmos mozifilmes rendszerrel támogatott hangszórópárral. A tablet 8 megapixeles, autofókuszos hátsó kamerája és 5 megapixeles fix fókuszú első kamerája nagyfelbontású, éles, jó minőségi képeket készít. 

 

TAB3 7 és TAB3 8: családokra tervezve

A tableten filmeket néző vagy videójátékokat játszó családok alapvető igénye a megosztás. Úgy terveztük a TAB3 7 és 8 tableteket, hogy könnyebbé tegyük a használatukat a családok számára a többfelhasználós üzemmóddal és a hasonló funkciókkal. A fiatalabb gyerekek számára hoztuk létre az előre telepített egyedi gyereknek szánt üzemmódot, amely biztonságos böngészést és előre kiválasztott időpontokra, vagy a hét adott napjaira kiterjedően a hozzáférés korlátozásának lehetőségét kínálja. Ugyanakkor a többfelhasználós mód lehetővé teszi a családok számára, hogy megosszák a tabletet anélkül, hogy a háttér, az alkalmazások vagy az e-mailek közössé válnának. 

 

Azoknak a szülőknek, akik aggódnak amiatt, hogy a képernyő kék fénye károsítja gyerekeik szemét, a TAB3 7 és a TAB3 8 tableteket ellátták az Adaptive Display technológiával, amely kiszűri a kék fényt. A tablet képes beállítani a képernyő megjelenítési és audio jellemzőit az alapján, amit a felhasználó éppen néz. A fényerőt és a színeket is beállítja, mivel szenzorok segítségével érzékeli a környezeti világítást. 

 

A TAB3 7 és TAB3 8 sokoldalú szórakoztató eszközök, amelyeket 1,0 GHz-es négymagos processzorral, 2 megapixeles előlapi és 5 megapixeles hátoldali kamerával, valamint Dolby Atmos hangtechnológiával láttak el. Mindkét típus elérhető opcionális 4G LTE támogatással is az ultragyors útközbeni internetkapcsolathoz. 

 

TAB3 7: zsebben elférő családi tablet

A kompakt és színes TAB3 7 tablet egy élénk 7 hüvelykes HD IPS kijelzővel rendelkezik, maximálisan kielégítve a fiatal, aktív életmódot élő felhasználók igényeit. A készülék cseppálló kialakítású, amit a P2i IP52-es tanúsítványa igazol, vagyis a felhasználók bárhova magukkal vihetik a tabletet anélkül, hogy aggódniuk kellene a konyhában, esőben vagy a zuhanyozóban rácseppenő víz miatt.

 

 

TAB3 8: ideális egyensúly a hordozhatóság és a könnyű olvashatóság között

A 8 hüvelykes HD IPS kijelzővel és az előre sugárzó továbbfejlesztett Dolby Atmos mozi hatású hangszórópárral felszerelt TAB3 8 tökéletes multimédiás partner a hosszú utakon vagy otthon. A család összes tagjának megfelelő, így a felhasználók megoszthatják a tabletet idősebb és fiatalabb gyermekeikkel egyaránt. A TAB3 7-hez hasonlóan biztonságos böngészést és hozzáférés-korlátozást kínál, valamint elérhető a szemkímélő megjelenítés is. 

 

 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

2023. február 4. 21:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05