KKV ERP rendszerrel rukkolt elő az XAPT

forrás: Prím Online, 2016. március 21. 15:18

Kimondottan a kis- és középvállalatokra szabott vállalatirányítási rendszerrel, a deep.erp-vel bővítette palettáját az XAPT annak érdekében, hogy tovább erősítse magyarországi jelenlétét.

A magyar tanácsadó és szoftverfejlesztő cég meglátása szerint a Microsoft Dynamics NAV és AX rendszerei az elmúlt években feljebb pozicionálódtak, ezért a KKV-k igényeihez jobban igazodó rendszerrel állt elő. „Az XAPT több mint 15 éves fejlesztői és tanácsadói tapasztalatot szerzett a nagyvállalatok vállalatirányítási rendszereinek terén. Ezt az értékes tudást szeretnénk most felajánlani a magyar KKV szektornak." – mondta Czere Márk az XAPT Értékesítési és Marketing Vezetője. "Egyre erősebb kereslettel találkoztunk a kisebb, főleg 5-20 felhasználót igénylő rendszerek iránt, ahol egy agilis, gyorsan bevezethető, dobozos megoldásra van szükség. Meggyőződésem, hogy a deep.erp–vel minőségi megoldást biztosítunk a szektor számára."

 

A deep.erp egy rugalmasan paraméterezhető dobozos vállalatirányítási rendszer, melyet kifejezetten a kis- és középvállalatok igényeire hangoltak. Az okos funkciói segítségével könnyebbé és tevékenyebbé válnak a munkanapok. A rendszer egyes automatizmusai idomulnak a felhasználói igényekhez, ezáltal felgyorsulnak vagy akár teljesen meg is szűnhetnek korábban időrabló tevékenységek. A felszabadult időt operatív, értékteremtő feladatok elvégzésére fordíthatják a munkatársak. A döntéshozók számára rendkívül kényelmes, hogy a rendszer valós idejű adatokat és azonnali hozzáférést biztosít a kereskedelmi, pénzügyi és egyéb tevékenység folyamataihoz. Egy helyen fogja össze az adatokat, növeli az átláthatóságot és segíti a tervezhetőséget. A felhasználó azonnal tájékozódhat minden fontos információról így megkönnyíti és felgyorsítja a döntéseket.

 

„Egy ERP rendszer bevezetése elengedhetetlen azon cégek számára, akik az ad hoc ügyvitelből – az egyre komplexebbé váló folyamataik miatt - átlépnének egy szervezettebb működési formába. Egy idő után már nem lehet telefonon, excel táblázatokból vagy fejből irányítani egy egyre növekvő vállalkozást. A deep.erp minőségi ugrást biztosít e fejlődésben lévő cégek számára. A deep.erp forradalmasítja a kis- és középvállalkozások belső folyamatait. Mindezt kiemelkedő ár-érték arányú konstrukcióban.” – hangsúlyozta Czere Márk.

 

Az XAPT több mint 350 vállalatirányítási rendszert vezetett be, ez a tapasztalat is biztosíték arra, hogy az ügyfelek az XAPT hagyományosan kifejezetten erős tanácsadásának eredényeiből részesüljenek. A pontos igényfelmérést követően akár 10 napon belül bevezethető a deep.erp, beleértve a szükséges oktatásokat is. A rendszer használata nagyon intuitív és jól illeszkedik a mindennapi gondolkodásmódhoz. A felhasználói felületen bárki könnyen elnavigál, akinek ismerős a Microsoft Office környezet.

 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

2023. február 4. 21:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05