Egy gombnyomással fordítanak a Xerox új multifunkciós berendezései

forrás: Prím Online, 2016. április 2. 09:13

A Xerox idén márciusban bemutatta legújabb i-sorozatú, ConnectKey technológiával rendelkező multifunkciós berendezéseit (MFP), amelyeket elláttak olyan, az üzleti folyamatokat gyorsító, az együttműködést megkönnyítő, illetve a munkavégzést hatékonyabbá tévőalkalmazásokkal, mint a fordítás, vagy a dokumentumok testre szabása.

A Xerox szakemberei szerint a multifunkciós berendezések ma már messze túllépnek a nyomtatás, faxolás, vagy a másolás keretein. A vállalatnál egyre inkább arra törekszenek, hogy olyan megoldásokat biztosítsanak, amelyekkel a vállalkozások képesek tovább növelni a bevételeiket. Ennek megfelelően szerelték fel a ConnectKey technológiával rendelkező i-sorozatú multifunkciós gépeiket a Xerox Easy Translation Service applikációval. Ez lehetőséget ad a vállalkozásoknak arra, hogy belépjenek az éves szinten 38 milliárd dolláros forgalmat generáló fordítói/tolmácsolási piacra. Az applikáció működése egyszerű. Előbb a kiválasztott dokumentumot be kell szkennelni a multifunkciós berendezés segítségével, majd a világszínvonalú optikai karakterfelismeréssel ellátott alkalmazás elindításával a rendszer máris belekezd a szöveg lefordításába a kiválasztott nyelvre. Jelenleg az applikáció több mint 30 nyelvre képes átültetni gyorsan és biztonságosan a dokumentumokat, amelyek több mint húsz féle formátumban (pld: jpg, MS Office, PDF) vehetőek kézbe a fordítás elkészültével. Ezzel párhuzamosan a szövegformázás is egyszerűen kivitelezhető. Xerox App Studio 3.0 alkalmazás révén a vállalkozások a saját elképzeléseik szerint változtathatják, alakíthatják, a multifunkciós berendezések eredeti sablonjait, és tehetik egyedivé a dokumentumaikat.

 

Mobilabb és hatékonyabb munkavégzést szolgálják az i-sorozatú MFP-k esetében a @PrintByXerox, illetve a QR Code applikációk. Előbbi egy ingyenes, mobil, felhő-alapú nyomtatási megoldás, amellyel a munkavállalók biztonságosan nyomtathatnak a multifunkciós berendezésen bármilyen mobilról, vagy hálózatba kötött eszközről mindössze egy email cím megadásával, IT támogatás igénybe vétele nélkül. A QR Code App. pedig ahhoz nyújt támogatást, hogy a felhasználók egy QR-kód segítségével könnyedén összekapcsolhassák a nyomtatás, vagy szkennelés idejére az okostelefonjukat, illetve a tabletjüket a ConnectKey technológiával rendelkező multifunkciós berendezéssel.

 

A hatékonyságnövelést célozza a Mobile Link alkalmazás az i-sorozatú MFP-éknél. Ez többek közt azt teszi lehetővé, hogy a felhasználók a mobiljukon keresztül irányíthassák a multifunkciós berendezéseket és továbbítsák rájuk azokat a dokumentumaikat, amelyeket el akarnak küldeni e-mailben, faxon, vagy a Box, a Dropbox és a Google Drive felhő-alapú szolgáltatások számára elérhetővé akarnak tenni. 

 

Az új alkalmazások cseppet sem csökkentik a dokumentumok védelmét. A Xerox ConnectKey technológia szavatolja azt, hogy azok bármilyen külső, vagy belső fenyegetés ellen védve legyenek. A biztonságos, titkosított nyomtatás és szkennelés, valamint a nyomtatási feladat törlése funkció bekapcsolásával a vállalatok biztosak lehetnek abban, hogy a dokumentumaik semmiképpen se kerülnek rossz kezekbe.

A Xerox legújabb, i-sorozatú, ConnectKey technológiával rendelkező multifunkciós berendezései már világszerte elérhetőek.

 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

2023. február 4. 21:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15