Megérkezett a Samsung AddWash mosógépe

forrás: Prím Online, 2016. április 6. 09:20

A mosásból kimaradó kósza ruhadarabok, a végtelenül hosszú mosási program és a túl sok vizet fogyasztó mosógép a leggyakoribb kihívások, amelyekkel a mosás során szembesülünk. A Samsung ezeket a mindennapos problémákat szem előtt tartva alkotta meg legújabb, AddWash mosógépét, amely egy sor innovatív és úttörő funkcióval nyújt hatékony megoldást a mosás során felmerülő nehézségekre.

A Samsung tavaly végzett átfogó, fogyasztói magatartást vizsgáló kutatásából kiderült, hogy a mobiltelefonok után a takarításhoz, illetve a főzéshez használt elektronikus eszközök találhatóak meg legnagyobb számban a magyar otthonokban. 2015-ben összességében már 19 elektronikus eszközzel – ez hárommal több, mint 2014-ben - rendelkezik egy átlagos magyar háztartás. Egy friss felmérésből az is kiderült, hogy a válaszadók közel 90 százaléka rendszeresen kifelejt ruhadarabokat a mosásból. A Samsung ezt a kimagaslóan sokakat érintő kellemetlenséget szünteti meg egyszer és mindenkorra a mosógéppiacon egyedülálló ajtótechnológiával. 

 

Nincs több kifelejtett ruhadarab

Bizonyára mindenkivel előfordult már, hogy egy hosszú hétköznap után vagy egy zsúfolt hétvégén kimaradt egy-egy zokni vagy kósza ruhadarab a mosásból. Az ilyen bosszantó helyzetek kiküszöbölésére fejlesztette ki a Samsung az iparág első AddWash ajtó-technológiáját legújabb elöltöltős mosógépeihez. A készülék ajtaján elhelyezett extra ablak lehetővé teszi, hogy a program elindítása után is a mosáshoz adhassunk egy-egy kifelejtett ruhadarabot, több mosószert vagy extra öblítőt anélkül, hogy le kellene eresztenünk a vizet, vagy ki kellene nyitnunk a mosógép fő ajtaját. Az innovatív új funkció nem csak a bosszankodástól kímél meg minket, de azáltal, hogy a kimaradt ruhadaraboknak nem kell új programot indítanunk, időt és energiát is spórolhatunk.

 

„A Samsung folyamatosan azon dolgozik, hogy formabontó technológiai innovációkon keresztül a mindennapok valós problémáira nyújtson egyszerű és hatékony megoldást. Ennek a célkitűzésnek az eredménye legújabb mosógépünk, az AddWash is. A készülék különleges extra ablakával - a piacon egyedülálló módon - végleg leszámolunk a mosásból kifelejtett ruhadarabok sokakat érintő kellemetlenségével” – mondta el Nyilas Orsolya, a Samsung vállalati kommunikációs vezetője. - „Az AddWash mosógép Wifi képességével illeszkedik a Samsung összekapcsolt ökoszisztémájába, ezáltal az okos háztartások kényelmét is kínálja a vásárlóknak.”

 

 

Mosás hozzád igazítva

A Samsung új AddWash mosógépe garantálja, hogy többé senkinek se kelljen a mosáshoz igazítania a napirendjét! A mosás egy okostelefonos alkalmazáson keresztül távolról is elindítható és nyomon követhető, így többé nem kell otthon ülve várni a mosási program lejártát, vagy azon bosszankodni, hogy elfelejtettük elindítani a bepakolt mosógépet. A Super Speed funkcióval további értékes időt spórolhatunk, ugyanis ez az üzemmód azt is lehetővé teszi, hogy akár kevesebb, mint egy óra alatt tökéletesen tisztává varázsoljuk a szennyest.

 

Energiatakarékos és kíméletes

A mosógép fejlett Eco Bubble technológiája nagymértékben növeli a mosószer hatásfokát, ráadásul roppant környezetbarát működést tesz lehetővé. A készülék habgenerátora a víz és a mosószer elegyéhez levegőt is kever, az így létrehozott aktív hab pedig negyvenszer gyorsabban szívódik fel a ruha szövetébe, mint a hagyományos mosószeres víz. A technológia további előnye, hogy az aktív hab könnyebben távolítja el a szennyeződéseket, mint a mosószeres víz, még hideg vízben is (15°C). Így a mosás, azon felül, hogy energiatakarékos, kíméli a ruha színét és anyagát is. 

 

A Samsung elöltöltős AddWash mosógépe 7, 8, 9 és 12 kg kapacitású verzióban kapható Magyarországon, utóbbi 3,6 kosárnyi ruhát képes kimosni egyszerre.

Az új Samsung AddWash mosógépek 2016 áprilisától elérhetők Magyarországon.

 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

2023. február 4. 21:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05