Az LG Minibeam LED projektor modellekkel bármit mozivá varázsolhatunk

forrás: Prím Online, 2016. április 13. 15:44

A legújabb technológiai fejlesztéseknek köszönhetően mára a kedvenc készülékeinket gond nélkül bárhová magunkkal vihetjük. A laptopok, az okostelefonok és a tabletek fejlettebbek, könnyebbek és kisebbek, mint valaha.

Az LG Electronics (LG) most elhozza a projektorok mobilitásának új szintjét, melynek hála a felhasználók bárhol, bármikor átélhetik és élvezhetik az igazi moziélményt. A lenyűgöző képminőségnek és kompatibilitásnak, valamint a különböző szolgáltatók által biztosított, széles körű VOD (video-on-demand) szolgáltatásoknak köszönhetően többé már nem kell otthonról elmennünk, hogy megtapasztaljuk a filmek igazi és magával ragadó világát. Ráadásul, a projektorok beépített hangszórókkal is rendelkeznek, de akár nagy teljesítményű otthoni hangrendszert is csatlakoztathatunk hozzájuk, mely biztosítja a tökéletes térhatású hangzást. Már tényleg csak a popcorn hiányzik!

 

Az LG Minibeam modellek változatosságának köszönhetően mindenki megtalálja a hozzá leginkább illő modellt, a folyton úton lévő felhasználóktól kezdve egészen az elkötelezett mozirajongókig. A PH550 ideális választás azok számára, akiknek a vezeték nélküli, páratlan hordozhatóság a fontos, csakúgy, mint azoknak, akik imádnak a szabadban lenni, kötöttségek nélkül. Hasonlóan az LG 2016-os Minibeam projektorpaletta tagjaihoz, a PH550-es LED projektorban is megtalálható a Screen Share csatlakozási lehetőség, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy okostelefonjuk vagy táblagépük tartalmát megoszthassák a projektorral, míg ezzel egy időben Bluetoothon keresztül zökkenőmentesen kapcsolódhatnak külső hangrendszerekhez. Ezen túlmenően, a projektort beépített akkumulátorral is ellátták, ami 2,5 órás működést biztosít áramhálózatra csatlakozás nélkül is. Ezek a funkciók adják meg a PH550 sokoldalúságát, amelynek köszönhetően a parkban, kempingekben vagy akár a saját kertünkben is élvezhetjük a gondtalan filmezést. 

 

 

A PW1500 a legnagyobb fényerővel bíró projektor az LG Minibeam LED projektor sorozat tagjai között, így tökéletes azok számára, akiknek a képminőség a legfontosabb. Könnyű, 1,16 kilogrammos tömege mellett a PW1500 1500 lumenes fényerővel büszkélkedhet, amely az egyik legerősebb fényerővel bíró LED projektorrá teszi a piacon. A tudatos fogyasztók számára az 1000 lumenes PW1000 is vonzó választás lehet, mert a PW1500 összes nagyszerű funkcióját tudja versenyképesebb áron. 

 

Az LG Minibeam termékcsalád lélegzetelállító képminősége egyesül a sokoldalúsággal, melyek megkönnyítik, hogy minden teret egyszerűen mozivá varázsoljunk. Az LG Minibeam LED projektor modellek fejlett funkcióiknak hála képesek automatikusan beállítani a képet a tiszta és torzításmentes megjelenítés érdekében, pontosan úgy, mint a tökéletesen szinkronizált audio kimenetet.

 

Az LG Minibeam termékcsalád modelljeinek mérete elég kicsi ahhoz, hogy kényelmesen elférjenek a tenyerünkben, ugyanakkor igazi házimozi élményt biztosítanak. A PH550 már kapható hazánkban bruttó 149.990 forintos ajánlott fogyasztói áron. A PW1500 ez év április elejétől szintén elérhető Magyarországon bruttó 299.900 forintos ajánlott fogyasztói áron, míg a PW1000 április végétől lesz kapható bruttó 179.900 forintos ajánlott fogyasztói áron. 

 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09