Divatbemutató okostelefonnal

forrás: Prím Online, 2016. április 17. 15:05

Nincs messze az idő, amikor ruháink is rácsatlakoznak az internetre, ám addig is itt az okostelefon, amely nem csak divatos, hanem akár egy divatbemutató egyik főszereplőjévé is válhat. A Huawei Technologies - alig egy héttel legújabb okostelefonjának, a P9-nek londoni világpremierje után - elhozta a készüléket Magyarországra is az ELLE Fashion Show-ra. Az új prémium kategóriás mobiltelefon a NUBU, 2015. legjobb hazai fashion designer brandjének legfrissebb - NUDE by NUBU - kollekciójával együtt debütált a kifutón.

 

 

Az okostelefonunk elengedhetetlen részévé, hasznos segítőjévé vált életünknek: mindig magunkkal hordjuk, legyen szó kikapcsolódásról, munkáról, vagy sportolásról. Ezért a Huawei számára kiemelten fontos, hogy a csúcstechnológia által nyújtott teljesítmény megkapó külsőt kapjon. A Huawei P sorozatának legújabb tagját, a P9-et is úgy alkotta meg a vállalat, hogy a készülék egyesítse magában az elragadó dizájnt, a precizitást és a csúcstechnológiát.
 
„Napjainkban a technológia rendkívül gyorsan fejlődik, és ezzel a divat sokszor nem képes lépést tartani: a szépséget feláldozzák a teljesítmény érdekében. Öröm látni, hogy a Huaweinél a kiváló minőség és teljesítmény mellett a dizájn is fontos szerepet kap. Nagyon örülök, hogy egy olyan világcéggel dolgozhatok együtt, amely együttműködő partnerei között tudhatja többek között a világhírű Swarovskit, vagy a divatikon Karlie Klosst” – mondta el Garam Judit, a NUBU tulajdonosa és tervezője. „A NUDE by NUBU kollekciók azok számára készülnek, akik kedvelik a NUBU letisztult, kortárs darabjait és fontos számukra, hogy öltözködésükkel kifejezhessék egyéniségüket, ugyanakkor előnyben részesítik az egyszerű darabokat. A Huawei P9 elegáns, minimalista dizájnja, lekerekített szélei és fém unibody készüléktestének letisztultsága tökéletesen illeszkedik az új NUDE by NUBU kollekcióhoz.”
 
A NUDE by NUBU elnevezésű almárka a NUBU aktuális kollekciójának dizájnjait, illetve a korábbi kollekciók legnépszerűbb darabjait gondolja újra egyszerű szabásvonalakkal, jó minőségű anyagokból, a hordhatóságot tartva szem előtt. A kollekciók fiatalos és urbánus darabokat tartalmaznak, amelyek őrzik a NUBU-ra jellemző egyedi stílusjegyeket. A hangsúly a funkcionalitáson és a harmónián van, amely a tudatos városi nő mindennapjaira reflektál. A NUDE by NUBU legfrissebb kollekciójának fazonjait idén húzott gumi részletek és hangsúlyos, széles felhajtások teszik különlegessé. A túlméretezett zsebek a női kollekciónál bőr hatású anyagokból készültek, míg a fiú kollekciónál printelt vonalak imitálják a zsebeket. Színekben a natúr földszínek mellett a kék jelenik meg hangsúlyosan. 
 

Seth Wang, a Huawei Technologies Hungary fogyasztói üzletágának vezetője elmondta: „A Huawei elkötelezett a kiváló minőség mellett, így csakis olyan partnerekkel lép együttműködésre, akik osztják ezen nézetét. A NUBU divattervezői 2015-ben elnyerték a Glamour Online Women of the Year díját "Az év divattervezője” kategóriában, ruháik és kiegészítőik a nemzetközi piacon is elérhetőek Tokiótól Kuwaiton át Budapestig. A Huawei számára külön öröm, hogy legújabb zászlóshajó terméke, a P9 okostelefon a NUBU technológia által inspirált NUDE by NUBU kollekciójának bemutatója keretében lépett a hazai divat színpadára.”
 
A Huawei P9 a világ első okostelefonja, amelyik a legendás kamerakészítő cég, a Leica készített kamerával érkezik, a készülék ennek köszönhetően egy olyan duálkamerás telefon, amely új mérföldkövet jelent az okostelefonos kamera-technológia területén: hátlapján két kameralencse található egymás mellett, az egyik a színes RGB kamera, amely rabul ejti a színeket, míg a másik, monokróm kamera kiváló a képek részleteinek megörökítésére
 
A P9-et 5,2-inches 1080P kijelzővel, valamint az új Kirin 955 2,5Hz 64-bites ARM-alapú processzorral, illetve 3000mAh nagy sűrűségű akkumulátorral szerelte fel a Huawei a kiváló teljesítmény érdekében. A készülék anyaghasználata is prémium: a P9 teste a repüléssel és az űrhajózással kapcsolatos iparágban használt alumíniumból készült.  
 
A Huawei a P9-re a hazai piacon egyedülálló módon 3 év teljes körű gyártói garanciát, 3 hónap képernyő garanciát és 3 hónap csere garanciát kínál. 
 
A P9 2016. április 27-étől elérhető 179 990 forint ajánlott, bruttó fogyasztói áron Magyarországon. A P9-re az előrendelések 2016. április 11-én kezdődnek a Huawei partnereinél.
 
 
Kulcsszavak: Huawei Huawei P9 divat

Prim.hu - Kiemelt hír ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Világdöntőben az ELTE programozói

A kontinensviadal bronzérmeseként az Informatikai Kar csapata képviselheti hazánkat az ICPC programozói versenyen 2024 szeptemberében Kazahsztánban.

2024. április 19. 09:44

Magyar cégek férhetnek hozzá Európa legnagyobb innovációs hálózatához

A magyar innovációs ökoszisztéma megerősítését zászlójára tűző Nemzeti Innovációs Ügynökség (NIÜ) partnerséget kötött az Európai Innovációs és Technológiai Intézet (EIT) Health hálózattal, amelynek célja az európai polgárok egészségesebb jövőjének előmozdítása az egészségügyi innováció támogatásán keresztül. Az együttműködés fontos mérföldkövet jelent az egészségügyi innovációval foglalkozó magyar vállalkozások számára, hiszen az EIT Health InnoStars kiterjedt hálózatához való hozzáférés kaput nyit számukra az európai partnerekhez és rajtuk keresztül az európai és nemzetközi piacokhoz.

2024. április 9. 13:20

Közel háromezren vettek részt a PlayIT-n

Nagysikerű rendezvénynek, a PlayIT-nak adott otthont a Széchenyi István Egyetem: az országos gamerexpóra közel háromezren látogattak ki. Az esemény minden korosztályt megmozgatott és az egész család számára szórakozást kínált, a campus több helyszínén várták a gaming és az e-sport iránt érdeklődőket.

2024. március 31. 14:29

Eldőlt, hogy kik képviselik Magyarországot a Nemzetközi Informatikai Csapat Diákolimpián

Két magyar csapat jutott tovább a Szíriában megrendezésre kerülő Nemzetközi Informatikai Csapat Diákolimpiára (IIOT). A világverseny nemzeti előválogatójaként szolgáló Kódkupát március 10-én rendezte meg a Neumann Társaság az Algo Pro Club és a Budapesti Fazekas Mihály Gimnázium együttműködésével. A hiánypótló csapatverseny nagy hangsúlyt helyez a csapattagok közötti kooperációra, ami a vállalati munkakultúrára is felkészíti a fiatalokat.

2024. március 20. 16:03

MI festőrobot szórakoztatta a nézőket a Magyar Ifjúsági Robot Kupán

Az előző évek közkedvelt versenyszámaival, így többek közt a robotszínházzal, robotfocival és a menekítő robotok mérkőzésével zajlott le a 17. Magyar Ifjúsági Robot Kupa (MIRK) Nyíregyházán. A versenyt a Neumann Társaság megyei szervezete, a Nyíregyházi Egyetem és a Magyar Robot Kupa Alapítvány szervezésében, a Neumann Társaság kiemelt szakmai támogatásával bonyolították le.

2024. március 12. 19:17

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50