Magyarország legkiválóbb vállalatai között az SAP

forrás: Prím Online, 2016. május 8. 12:58

Magyarország Legkiválóbb Vállalata díjat nyert az SAP. Az Investors in People Hungary elismerését kilenc kategóriában osztották ki azon cégeknek, amelyek elkötelezettek a szervezeti kiválóság, az eredményes és fenntartható működés mellett. 

Az SAP Hungary Kft. a „A felhatalmazás és részvétel kultúrája” kategória győzteseként egy évig jogosult a Magyarország Legkiválóbb Vállalata cím használatára. A zsűri tagjai az Investors in People Hungary szervezetfejlesztéssel foglalkozó cég akkreditált szakértői, akik a nemzetközileg elismert módszertan és szigorú kritériumrendszer mellett személyes interjúkkal is hitelesítik az alkalmazott gyakorlatok hasznosságát, következetességét, beágyazottságát az egyes vállalatoknál. A díjat a Magyarországi Brit Kereskedelmi Kamara támogatásával évente ítélik oda.

 

Csóti Gábor, az Investors in People Hungary ügyvezető igazgatója az átadó kapcsán úgy fogalmazott: „Az SAP kiemelkedő gyakorlatokat alkalmaz a munkatársak bevonására, az önálló döntések és a felelősségvállalás támogatására, amelyek példaértékűek a díjazott területen.”

 

„A magas színvonalú működés nemcsak a munkatársi elégedettségen, hanem többek közt a megfelelő technológiai háttér meglétén is nyugszik, ezek eredménye pedig a folyamatos bővülés”- mutatott rá Ablonczy Balázs, az SAP Hungary Kft. ügyvezető igazgatója.

 

Nem ez az első alkalom, hogy kitüntették a hazai szoftvergyártót. Az SAP-t korábban az Aon Hewitt díjazta a 250-1000 fő között foglalkoztató vállalatok kategóriájában és a cég elnyerte a legjobb női munkahelynek, valamint a legjobb karrierindító munkahelynek járó elismerések mellett a Business Superbrands címeket is. Ez utóbbi díjat azoknak a márkáknak ítéli oda a Superbrands Magyarország, amelyek értékükkel kiemelkednek a más üzleti szervezeteknek terméket, szolgáltatásokat nyújtó vállalatok sorából. Az SAP a Business Superbrands díj 2008-as alapítása óta immár hatodik alkalommal részesült az elismerésben.

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09