A dizájnban testet öltött hangzás

forrás: Prím Online, 2016. május 17. 16:00

Tökéletes hangzás, kifinomult dizájn, tenyérbe illő méret. A B&O PLAY legújabb hordozható hangszóróját, az A1-et úgy tervezték, hogy bárhová magaddal vihesd. Ne csodálkozz azonban, ha utadat mindenhol sóvárgó szempárok kísérik majd. Lenyűgöző hangja ugyanis ellenállhatatlan formában ölt testet.

A BeoPlay A1 hangszóró megálmodója Cecilie Manz, díjnyertes dán tervező. Az új modellre jellemző a finom kidolgozás, az anyagok kombinálása, a stílus és funkcionalitás. Az A1 kialakításában döntő szempont volt a hordozhatóság, a kategóriájában legjobb hangteljesítmény, a szabadban is kiváló hangzás, valamint a strapabíróság.

 

A BeoPlay A1 hangszóró tökéletessége a részletekben rejlik. Az alumínium rácsborítás hűvös eleganciát sugároz, amelyet finoman lágyít a hordozhatóságot, vagy akár a felfüggesztést biztosító, akasztóként is funkcionáló puha bőrszíj. A törékenynek tűnő hangszóró azonban bírja a strapát: csepp- és porálló, burkolata pedig erős védelmet alkot, így akár a túrázásra is magaddal viheted. A kirándulásokon, közös bulikon vagy tengerparti nyaralásokon szerzett finom sérülések sem tudnak ártani elegáns megjelenésének. A barázdák, apróbb karcolások nem tompítják a stílust, inkább azok a sztorikra emlékeztetnek, amiket együtt éltetek át.

 

Az igazi erő azonban a hangzásban rejlik! A szinte tenyérnyi méretű A1 ugyanis simán felveszi a versenyt nagyobb társaival. A Bluetooth-on keresztül kommunikáló hangszóró sokkal több hanggal és basszussal tölti be a teret, mint azt első ránézésre gondolád. Kör alakja 360 fokos hangzást tesz lehetővé, teljesítményének köszönhetően pedig a tér minden pontján élvezhetitek a zenét. A kis méret ráadásul egy akár 24 órát kibíró akkumulátort rejt, így semmi sem akadályoz abban, hogy egész nap és ott, és ahol csak szeretnéd, tökéletes minőségben élvezhesd kedvenc számaidat! Ha pedig lemerülne, okos töltési rendszerének köszönhetően USB töltővel gyorsan újratöltheted.

 

 

Az új BeoPlay A1 beépített mikrofonnal is rendelkezik, így telefonáláshoz, sőt konferenciahívásokhoz is kiváló. A kerek formájából adódóan mindenhol egyformán tisztán szólal meg, így a hívó fél bárhonnan érthetően hall.

 

Az A1 tökéletes hangzást biztosít beltéren és kültéren egyaránt. Tedd a táskádba és vidd magaddal, ha kirándulsz, ha utazol vagy megszállsz egy hotelben. Akaszd fel akár a szobád falára, vagy egyszerűen rakd az asztalra, és élvezd a dizájnba öntött zenét és a hamisítatlan Bang & Olufsen hangzást otthon is.

 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

2023. február 4. 21:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05