Dobd be magad: Galaxy-élmények a lisszaboni „Rock in Rio” fesztiválon

forrás: Prím Online, 2016. május 19. 10:37

A Samsung Electronics a világ egyik legnagyobb zenei fesztiválján, a lisszaboni Rock in Rio fesztiválon is ott lesz: a helyszínen felállított Galaxy Kalandparkban magával ragadó szórakozási lehetőségekkel várja a világ minden tájáról érkező zenerajongókat.

A vidámpark stílusban kiépített Galaxy Kalandparkban a Samsung legújabb mobilos fejlesztései biztosítanak lélegzetelállító élményt a fesztivál látogatóinak. A következő interaktív technológiák kipróbálására lesz lehetőség:

  • Gear 360 ejtőernyős szelfi – izgalmas és felejthetetlen lehetőség, hogy virtuális ejtőernyőzés közben a barátokkal együtt elkészítsünk egy 360 fokos szelfit
  • Gear VR vulkános bungee jumping – a Samsung Gear VR készülékkel a nem ijedős felhasználók minden bátorságukat összeszedve átélhetik, milyen egy parázsló vulkán felett bungee jumpingolni
  • Gear VR hullámvasút – sikítozó menet egy hullámvasút-szimulátoron a Samsung Gear VR segítségével

 

„A Rock in Rio a világ egyik legnagyobb élménye azok számára, akik imádják a zenét és az izgalmakat” – mondta Younghee Lee, a Samsung Electronics Mobile Communications üzletágának globális marketingért felelős ügyvezető alelnöke. – „A Samsungnál folyamatosan keressük a minél változatosabb és szórakoztatóbb lehetőségeket arra, hogy megismertessük és megszerettessük a technológiát. Izgatottak vagyunk, hogy inspirálhatjuk és közelebb hozhatjuk a -  világ számos tájáról érkező - zenerajongókat egymáshoz eszközeink és a zenei élmények párosításával.”

 

 

A látványosság 5 napig lesz látogatható május 19–20. és május 27–29. között. A Galaxy Kalandparkban egy Samsung mobiláruházat is felállítanak, ahol sorsolással a legújabb Samsung mobileszközök egyike, valamint ingyenes okostelefon-töltők és -akkumulátorok is gazdára találnak.

 

A Rock in Rio fesztiválról

A Rock in Rio jelenleg a világ egyik legjelentősebb fesztiválja. Rio de Janeiróból indult el, mára Brazílián kívül Portugáliát, Spanyolországot és az Egyesült Államokat is meghódította, mindenhol zenei irányzatok széles skáláját nyújtva a sokszínű közönségnek. Ugyanakkor nem csupán zenei eseményről van szó, az esemény olyan témákkal is előszeretettel foglalkozik, mint a fenntarthatóság vagy a környezettudatosság. A fesztivál elkötelezetten igyekszik felhívni az emberek figyelmét arra, hogy kis, mindennapi tettekkel is hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a világ jobb hellyé váljon. A Rock in Rio 30. évfordulóján a lisszaboni rendezvényen olyan ismert együttesek és zenészek lépnek fel, mint a Queen, Bruce Springsteen és a Maroon 5.

 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50