Forradalmasítaná a feladatdelegálást és utánkövetést egy magyar startup

forrás: Prím Online, 2016. június 8. 08:15

Fontos mérföldkőhöz érkezett az opp.io. A 2014-ben indult magyar startup  1900 jelentkező közül került a Startup Chile globális vállalkozásfejlesztő program kiválasztottjai közé. A cég 33.000 dollár vissza nem térítendő támogatást kap és lehetőséget arra, hogy fél évig a világ egyik legnagyobb startup központjában fejlessze szoftverét, ami gyökeres változást hozhat a projekt menedzserek és vezetők életébe.

Nyugodtabban alhat a menedzser, hatékonyabb a munka

Az opp.io egy online meeting jegyzetelő szoftver, amely a céges megbeszéléseken elhangzó feladatok kiosztásában és utánkövetésében segít a csapatoknak és a menedzsereknek. A piacon egyedülálló módon lehetővé teszi, hogy jegyzetelés közben, kattintgatás nélkül hozzunk létre és osszunk ki feladatokat.

 

Ezzel hatékonyabbá válik a munka, és a menedzser nyugodtan alszik, mert tudja, hogy a feladatok nem vesznek el, ráadásul csökken a feladatok utánkövetésével járó email forgalom is. 

 

Integrált szolgáltatások, meghatározó ügyfelek 

Világszinten is egyedülálló, hogy az opp.io olyan feladatkezelő és projekt menedzsment szolgáltatásokkal integrálódik, mint a tavaly a Microsoft által felvásárolt Wunderlist, a globálisan legnépszerűbb Trello és az Asana.  A szoftvert máris olyan cégek használják, mint a Graphisoft, az Eu Edge és a nemzetközileg terjeszkedő Statzup.

 

Fontos mérföldkőhöz érkezett a csapat

A 2014-ben indult, majd 2015-ben újraindult projekt most újabb fontos mérföldkőhöz érkezett, hiszen a világ egyik legnagyobb startup versenyén a Startup Chile-n több ezer induló közül, egyetlen magyarként sikerült bekerülniük a szűk díjazott körbe. 

 

“Nagyon örülünk a Startup Chile által biztosított lehetőségnek, mivel így alkalmunk nyílik nemzetközi közegben is megmérettetni, és látni, hogy az opp.io mire is képes, hova tudunk eljutni.” - mondta el Borgulya Gergely tulajdonos és társalapító, aki fél évig személyesen képviseli majd Santiagoban a céget. 

 

A cég másik alapítója és tulajdonosa, Bujdosó Attila a következő időszak céljai kapcsán megjegyezte: “A program során az a célunk, hogy kiépítsük az online értékesítési csatornáinkat, növeljük a felhasználóink számát, és globális jelenlétre tegyünk szert. Célkitűzésünk, hogy a jövő év elejéig a béta fázisból eljussunk az indulásra kész termékig.” 

 

“Hatalmas büszkeség, hogy ekkora nemzetközi versenyben is helyt tudott állni az opp.io, és ez is alátámasztja, hogy van esély Magyarországról kilépni a globális színtérre. Kíváncsian várjuk, hogy a befektetésen kívül milyen tudással gazdagodik a csapat Chilében” - kommentálta a hírt Balogh Péter, az opp.io-t is támogató Baconsult egyik tulajdonosa. 

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09