Külföldi nevekkkel gazdagodott az EFOTT listája

forrás: Prím Online, 2016. április 6. 15:36

Az EFOTTszervezői bejelentették, hogy július 12-17. között a Velencei-tó partján az elektronikus zene rajongóinak minden eddiginél erősebb kínálattal kedveznek. Az egyetemisták legnagyobb éves buliján zenél majd először Magyarországon a brit nagyágyú, Zomboy és a holland Headhunterz, de az EFOTT színpadára lép Borgeous (USA), a szintén holland Firebeatz, valamint a Pendulum & Verse (dj set) (AUS) is.

Úgy tűnik, elektronikus vonalon bekeményít az EFOTT. A fesztiválon idén teljesen elkülönülnek majd a stílusok, a HOÖK sátorban például csak és kizárólag elektronikus zenét tolnak majd a hazai és nemzetközi kedvencek, akik közül többen most lépnek majd először fel hazánkban.

 

Ilyen például a már korábban bejelentett Zomboy, vagyis Joshua Mellody, aki 2011-es "Organ Donor" című debütáló száma óta sikert sikerre halmoz. A brit dj/producer hírnevét első amerikai turnéjával alapozta meg, amelyet követően egyedi hangzása vírusszerűen terjedt el a basszusimádók között. Egyik legnagyobb slágere, a Bad Intentions a szervezők szerint felcsendül majd idén nyáron az EFOTT-on.

 

Szintén először látogat Magyarországra a Tomorrowland-et is megjárt Willem Rebergen, azaz ismertebb nevén Headhunterz. A 2006-tól a zeneiparban tevékenykedő dj hosszú ideig hardstyle-ban utazott, tavaly óta azonban széles palettán kísérletezget, és új irányok felé nyit. Ezt mutatja már Steve Aokival közös slágere a The Power of Now is. Érdekesség, hogy a zenész egy ideig szinkronszínészként tevékenykedett hazájában, és olyan karaktereknek kölcsönözte a hangját, mint Troy Bolton (Zack Efron) a High School Musical-ben és a Weasley ikrek a Harry Potterben.

 

A holland vonalat erősíti a Firebeatz is, akiket aligha kell bemutatni az elektronikus zene kedvelőinek. A duó Calvin Harris-szel, Tiësto-val és Martin Garrix-szel is dolgozott már együtt, és híresek arról, hogy soha nem csinálnak két ugyanolyan bulit, így különösen izgalmas, mivel készülnek az Efottozók számára. Nem kisebb érdeklődés övezi a Tsunamit jegyző Borgeous érkezését sem, aki a slágerlisták meghódítása után jön hazánkba egy igazán őrült bulira.

 

Végezetül nem feledkezhetünk meg a nagy kedvenc Pendulumról sem, akik ezúttal Verse-vel és egy dj szettel készülnek az „diákbulira”.

 

A külföldi headliner-ek mellett többek között olyan hazai zenészek képviselik majd a stílust, mint Andro, JumoDaddy, Pixa, Metzker Viki, Palotai. Tombolni pedig minden nap reggel 8-ig lehet, amire soha nem volt még példa az EFOTT történelmében!

Kulcsszavak: EFOTT fesztivál

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09