Netrehajtok: még nem késő regisztrálni!

forrás: Prím Online, 2016. június 28. 11:56

A nyár a fesztiválok és a különleges sportélmények évszaka, amikor az egyetemisták, főiskolások nemcsak a Balatonban, hanem egy-egy többnapos zenei fesztiválban is megmártózhatnak, kipihenve mind a szorgalmi időszakot, mind a vizsgákat. 

Ebben az időszakban megnő a diákok mobiladat-forgalma is, hiszen a vezetékes nettől és gyakran egy-egy wifi hotspottól is távol töltik a napjaikat, de a tartalomfogyasztási szokásaik nem változnak meg gyökeresen: a zenehallgatásról, a videómegosztásról és –nézésről, vagy éppen a közösségi oldalak böngészéséről a nyár alatt sem mond le szívesen egy diák sem csak azért, mert éppen kevés adatkerettel rendelkezik.

 

A Telekom ezért a Netrehajtok promóció keretében a nyárra hangolja az egyetemisták, főiskolások adatcsomagjait is: júliusban és augusztusban havi 3 GB bónusz adatforgalmat ad azoknak a Telekom előfizetőknek, akik aktív tanulói jogviszonnyal rendelkeznek valamely magyar felsőoktatási intézményben és legkésőbb június 30-ig regisztrálnak a www.fesztrehajtok.hu oldalon (ahol a promóció részletes feltételei is megtalálhatóak).

 

A Telekom korábban bejelentette, hogy eltörölte a mobilinternet adatkorlátot minden Magenta 1 és Magenta 1 Business kedvezménycsomagban, de gondoltak azokra is, akik még nem vonták össze szolgáltatásaikat a Magenta 1-be: a Next és Next Business előfizetőknek megduplázták a felhasználható adat mennyiségét, ami az előfizetésük teljes időtartamára szól. További részletek elérhetők a www.telekom.hu oldalon.

 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

2023. február 4. 21:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15