Kedden kezdődik az EFOTT

forrás: Prím Online, 2016. július 11. 10:59

Július 12-én Velencén kezdetét veszi a 2016-os EFOTT, amely a szervezők bevallása szerint minden eddiginél nagyobbat fog szólni. A sport, turisztikai, gasztronómiai és kulturális programok mellett a zenefelhozatal is erősnek ígérkezik: a hazai közönségkedvencek közül többen extra produkcióval készülnek, a Rudimental pedig már most üzent a fesztiválozóknak.

A 12 zenei helyszín programkínálatát hazai kedvencek teszik még színesebbé, akik közül többen extra produkciókkal is készülnek: a PASO filmslágereket ad elő, a 30Y koncertje alatt fiatal képzőművészek festik meg az aktuális hangulatot, a Mary PopKids és a Z-Drums szó szerint ütős fellépésre készül, a Wellhello pedig táncosokkal érkezik. A fesztiválon először csendül fel élőben a Margaret Island, Felcser Máté és JumoDaddy közös EFOTT-himnusza, a Feszt szerelem, de szintén igazi csemegének ígérkezik a Kosheen énekesnőjének, Sian Evansnek és a Brainsnek közös színpadra lépése. Sőt: egy új helyszínen, az Artist Pub-ban minden este az adott nap sztárfellépői pörgetik majd az ütemeket, így például Dj Kommandó és Dj Ninja (azaz Kama és Sanyóca), no meg a Rendes Pénz. Mindjárt a nyitónapon igazi házibuli hangulat várja a beköltözőket a 90-es évek előadóival és Kis Grófoval. A pontos labdák mestere, Dévényi Tibi Bácsi három estére is hatalmas bulival készül, de pénteken Korda Gyuri és Balázs Klári is színpadra lép majd. 

 

‒ Fantasztikus közönség, kiváló kaja és finom sör – nekünk ezt jelenti Magyarország! Az EFOTT főiskolás, egyetemista közönségének pedig három dolgot tanácsolnánk: srácok, ne igyatok túl sokat, élvezzétek ki ezeket az éveket, és kössetek barátságokat!  javasolták e-mail üzenetükben a Rudimentalos fiúk, akik mellett a nemzetközi vonalat olyan DJ sztárok erősítik majd, mint Zomboy, Headhunterz, Borgeous, Firebeatz és a Pendulum DJ set & Verse.

 


Napközben is változatos programok várják a látogatókat, többek között a Civil Térre kitelepülő 100 civil szervezet kínálatának köszönhetően. Ugyanitt, a Tér színpadán mások mellett tévénézési szokásokról, sorozatokról és karrierlehetőségekről is szó esik színeszek, szakújságírók, start-up és nemzetközi vállalatok képviselőinek előadásaiban. A szervezők ismét számos turisztikai és sport programmal készülnek, így az aktív kikapcsolódásra vágyók sem unatkoznak majd. Kedvenceink közönségtalálkozók keretein belül sikerük titkát is megosztják majd a nagyérdeművel, a Magyar Jégkorongszövetség sátrában például korongtorony építés vagy éppen hokikapura lövés után, minden délután egy-egy népszerű, jégkorongrajongó együttessel, valamint a válogatott tagjaival nyílik lehetőség beszélgetésre. A 8-21 óra között nyitva tartó strandot habparty, a Honvédség vízi akadálypályája, blobbing és szárazföldi wakeboard teszi még vonzóbbá, de a vízpart mellett kertmozi és színház is épült.

 

Ha pedig a nagy bulizás közben valaki megéhezik, a szokásos fesztiválkínálat mellett a Food Truck Udvar különlegességeiből, magyaros ételekből, kézműves hamburgerek közül is válogathat. Az igazi ínyencek pedig megleshetik, hogyan készít mesterfogásokat egy látványkonyhában Széll Tamás és Mautner Zsófi.

Kulcsszavak: fesztivál EFOTT

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50