E-nergikus E-xpozíció

Vértes János, 2000. október 26. 12:08
Meglehetősen sokan voltak kíváncsiak csütörtök délelőtt a szeptemberben megalakult, és ma már az első produktumokat is a sajtó elé táró Dotkom Internet Consulting első nyilvános bemutatkozására; az újságírók mellett internet-szolgáltatók, cégvezetők is meghallgatták az új vállalkozás alapítóinak - Pénzes Jenőnek, Csizmadia Csabának, Varga Zsigmondnak és Pécsi Ferencnek - előadásait.
A Dotkom Internet Consulting egyelőre a manapság divatos inkubáció formájában, a TVNet Kft. önálló divíziójaként kezdte meg működését. A fejlődéshez szükséges pénzügyi hátteret a társaságot meghatározó mértékben tulajdonló MAVA Befektetési Kft. biztosítja. A hasonló tulajdonosi körnek köszönhetően szoros stratégiai kapcsolattal rendelkezik a KFKI csoport (LNX, KFKI ISYS, ICON) tagjaival is.

A megfelelő befektetői és szakmai háttérre építve a Dotkom Internet Consulting gyors növekedést tervez: a tevékenység fokozatos kiépítése és bővítése mellett a főállású munkatársak száma az induló 4 főről még ebben az évben 10 főre növekszik, a 2001-es tervek szerint pedig a Dotkom Internet Consulting munkatársainak száma eléri a 30 főt.

A vállalkozás első termékei: publikációk. A hetente többször frissülő Dotkom Weblapok (www.dotkom.hu) az új gazdaság híreivel foglalkozik, ezeket a híreket e-mailben is megrendelhetik a maguk számára az érdeklődők. A Dotkom Hírlevél havonta egyszer jelenik meg nyomtatásban, és a weblapok legfontosabb cikkeiből szemléz. A Dotkom Stúdium címmel évente több alkalommal tanulmányokat is jelentet majd meg a vállalkozás, illetve ennek könnyebb műfajú változata a Dotkom Jegyzetek, amelyből az első már meg is jelent, és az online illetve az off-line sajtó viszonyát vizsgálja.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09