Az Epson a Photokina rendezvényen új szintre emeli a fotónyomtatást a minőség és az alkalmazhatóság terén

forrás: Prím Online, 2016. augusztus 23. 15:35

A kiállításon professzionális fotóstúdióval és panelbeszélgetéseken mutatják be, hogyan készíthetők minőségi nyomatok fotópapírra, vászonra, filmre, fémre, textilre és 3D kiegészítőkre egyszerűen az Epson legújabb tintasugaras nyomtatóival.

A Németországban, Kölnben megrendezésre kerülő Photokina kiállítás látogatói megismerhetik a képalkotás számos területe számára minőségi és átfogó megoldásokat biztosító Epson szkennereket, tintasugaras nyomtatókat és okosszemüveget is. A 2016. szeptember 20-tól 25-ig tartó rendezvényen az otthoni felhasználók és a szakma képviselői egyaránt találkozhatnak a japán gyártó legújabb termékeivel, amelyekkel nyomathordozók széles választékára nyomtathatnak kiemelkedő minőségű képeket, az Epson Moverio okosszemüveggel pedig beléphetnek a kiterjesztett valóság világába.     

 

 

Amellett, hogy professzionális, nagy teljesítményű készülékei biztosítják a fotók és szépművészeti alkotások nyomtatását, az Epson – a hagyományos fotónyomtatáshoz használt nyomathordozókon túllépve – a piacvezető tintasugaras készülékeinek vászonra, pólóra, fém panelekre és 3D termékekre történő nyomtatásával demonstrálja a személyre szabott tárgyak elkészítését. A vállalat vezető szoftver, finiselő és alkalmazás specialistákkal is együttműködik a helyszínen, hogy bemutassa, milyen egyszerűen és gyorsan állíthatók elő különböző termékek a fotók és szépművészeti alkotások kreatív felhasználásával. 

 

A kiállításon az Epson panelbeszélgetésekkel is készül, hogy a látogatók minél többet megtudhassanak a legújabb képalkotó és nyomtatási technológiákról. A cég szakemberei iparági szakértőkkel együtt tanácsokkal is szolgálnak majd olyan aktuális kérdésekben, mint például: hogyan nyomtassanak a felhasználók optikai fehérítővel készített médiára, hogyan válasszák ki a megfelelő nyomathordozót a legjobb minőségű fotók vagy szépművészeti alkotások előállítása érdekében, illetve mi a legjobb módja a fóliák és archaikus technológiával üveglapra készített fotográfiák digitalizálásának.      

 

Az egyéni felhasználók és a professzionális képalkotó ipar eltérő igényeinek megfelelően az Epson tintasugaras nyomtatói az élvonalbeli minőség, a sokoldalú felhasználás, az egyszerű csatlakoztathatóság és a termelékenység legmagasabb szintjeit képviselik. A gyártó standján a készülékek alkalmazását bemutató zónák is megtalálhatók lesznek, így a látogatók különleges bemutatókon vehetnek részt, ahol a szakértőktől gyakorlati tudnivalókról és egyéb érdekességekről értesülhetnek.    

 

Kiemelkedő megoldások az otthoni és a professzionális fotónyomtatás terén: Az Epson legújabb tintasugaras nyomtatói a multifunkciós, lapolvasóval ellátott, hatszínű tintakészlettel rendelkező, asztali A4-es modellektől kezdve a nagyformátumú, 10 színnel rendelkező, 44” méretű készülékekig mind megtalálhatók. A nyomtatókat úgy tervezték, hogy a felhasználók kiváló minőségben, egyszerű használat mellett élénk színekkel, finom részletekkel és színátmenetekkel és gazdag mélyfekete árnyalatokkal rendelkező képeket, illetve gyönyörű fekete-fehér fotókat nyomtathassanak.  

 

Fotók és szépművészeti alkotások nyomtatása magas minőségben, nagy példányszámban: Kiváló minőségű, akár 64” szélességű fotók és szépművészeti alkotások nyomtatására is lehetőség van a SureColor SC-P10000 vagy P20000 nagyformátumú nyomtatókkal. A Digital Information cég az Epsonnal közösen a Photokina kiállításon mutatja be a kétoldalas nyomtatási megoldásokat a fotókönyvek számára elsőként a DGI rendszerrel, amely két SureColor SC-P10000 készüléket alkalmaz.

 

 

Többcélú felhasználásra szánt minilaborok: Az Epson a SureLab D30000SR & DR készüléket, a SureLab D7 Studio mikrolabort és a SureLab SL-D700 kompakt, tintasugaras nyomtatót is kiállítja a Photokina rendezvényen, amelyek egyszerű használat mellett magas minőségű nyomatokat garantálnak. Ezeket a készülékeket kifejezetten a kereskedelmi célú képkidolgozás és a kiskereskedők számára tervezték. 

 

 

Fotók és szépművészeti alkotások nyomtatása vászonra: Az érdeklődők a nagy volumenű, professzionális vászonnyomtatással és keretezéssel is megismerkedhetnek a 64” méretű Epson SureColor SC-S80600 nyomtatónak, a Fotoba automata vágógépek kínálta megoldásoknak és az MH&P Stretchmaster ST60/60 készüléknek köszönhetően. Az új, könnyűsúlyú vászonnyomtatás is megtekinthető lesz a vízbázisú tintát használó SureColor SC-T7200 nyomtatóval és az Adventa karton képkeretekkel.

 

 

Képek pólókra, fémfelületekre és 3D termékekre: Az Epson SureColor SC-F sorozatú festékszublimációs nyomtatóival kiemelkedő minőségű textil és promóciós termékek készíthetők. Az érdeklődők a készülékek változatos, kreatív alkalmazási lehetőségeiről a Photokina kiállításon is meggyőződhetnek: a teljes körű tervező és nyomtatási szolgáltatást egyben kínáló SureColor SC-F2000 direkt textilnyomtatóval a helyszínen nyomtatnak majd képeket pólókra. A látogatók a SureColor SC-F6200 készülék és a 3D szublimáció szakértője, a SubliTec cég segítségével 3D termékek, például bukósisakok, promóciós termékek, kiegészítők, telefon- és tablet tokok felületére történő nyomtatással kapcsolatban is tájékozódhatnak. Emellett az Epson a ChromaLuxe vállalattal partnerségben fém elemekre lenyűgöző, kopásálló képek nyomtatását mutatja be az SC-F6200 készülékkel.

 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09