Új Bluetooth hangszórók az LG-től az aktív életstílusú audiofilek számára

Legyen szó hálószobáról vagy sátorozásról, az új készülékek bármely helyzetben tökéletes hangzást nyújtanak

forrás: Prím Online, 2016. augusztus 27. 08:12

Az LG Electronics (LG) számos élvonalbeli funkcióval ellátott, lenyűgözően elegáns, innovatív dizájnnal megalkotott legújabb Bluetooth hangszórói (a PH1, PH2, PH3 és a PH4 modell) az ideális audióeszközt jelentik bármely környezetben, legyen szó beltéri vagy kültéri használatról. 

Azoknak, akiknek a hordozhatóság, a strapabírás és a tartósság a legfontosabb, a PH2 és PH4 lehet a tökéletes választás. A mindössze 167 gramm tömegű, cseppálló kialakítású PH2-t úgy tervezték meg, hogy a legaktívabb felhasználók számára is csúcsminőségű audióélményt nyújtson. Ez a sokoldalú készülék bármilyen helyzetben megállja a helyét, így kitűnő választás a szabadtéri programok szerelmeseinek. A még erőteljesebb PH4 hangszóró tökéletesen illeszkedik az olyan szabadtéri összejövetelekhez — például kempingezéshez, kerti partikhoz — ahol kifejezetten szükség van az erőteljes hangzásra. A hordozható és rugalmasan használható készülék összetett, erőteljes és gazdag hangzást nyújt, így a PH4 ideális választás a kompromisszumokat elutasító audiofilek számára. 

 

Mind a PH2-t, mind a PH4-t olyan hevederrel látták el, amelynek révén könnyen lehet számtalan különféle felülethez rögzíteni a készülékeket. Az eső és a fröccsenő víz egyik modell számára sem jelent gondot, a vízálló kialakítás révén ugyanis a hangszórókat szinte bárhová magunkkal vihetjük. A 360 fokos hangsugárzásnak és a mélyhangkiemelésnek köszönhetően mindkét hangszóró tiszta hangzást nyújt, bármely beállítás mellett. A PH4 kettős passzív membránja garantálja a még job hangminőséget és a méretkategóriájában páratlan basszus hangzást. A hangszórók LED visszajelzői és hosszú üzemidőt biztosító akkumulátorai (PH2: 6 óra, PH4: 10 óra) megnövelt hordozhatóságot és jobb használhatóságot tesznek lehetővé. E tulajdonságaik révén a két modell az aktív felhasználók számára ideális választást jelent.

 

 

A bármely enteriőrbe kiválóan illeszkedő, szemet gyönyörködtető PH3 modell különleges fényei egyedi hangulatot teremtenek, legyen szó akár egy hálószobáról, akár egy kerti teraszról. Az egyedülálló, gyertyaformájú PH3 három színben lesz kapható — a készülékek öt különböző színes fényjátékot jeleníthetnek meg. A gazdag hangzás és a vibráló fények kombinációja, vagyis a helyiség minden sarkát bejáró zenei és fényélmény különbözteti meg ezt a hangszórót a versenytárs termékektől. Azzal pedig, hogy a készü-lékbe egy 10 órás folyamatos működést garantáló akkumulátort építettek, használói páratlan szabadságot élvezhetnek.

 

Mindhárom modell AUX bemenettel rendelkezik, így olyan eszközökkel — például régebbi mp3- vagy cédélejátszókkal — is összekapcsolhatók, amelyek még nem Bluetooth-képesek. Ami pedig a modernebb készülékeket illeti, a hangszórók továbbfejlesztett Multi Point funkciójának köszönhetően akár két eszköz is csatlakoztatható párhuzamosan a Bluetooth-kapcsolaton keresztül.

 

A PH1 modell a hangulatvilágítása és könnyű, stílusos kialakítása révén tökéletesen illeszkedik bármely szoba enteriőrjébe. Ez a Bluetooth-kapcsolattal és 5 órás üzemidőt nyújtó beépített akkumulátoral ellátott, mobiltelefon-kihangosítóként is használható készülék akár éjjeli lámpaként is funkcionálhat.

 

„Az LG-nél olyan termékek kifejlesztésén dolgozunk, amelyek illeszkednek fogyasztóink életének igényeihez” — mondta Brian Kwon, az LG Home Entertainment Company elnöke. „Biztos vagyok abban, hogy vevőink megtalálják a számukra tökéletes audióeszközt a vezeték nélküli hangszóróink széles választékában.”

 

Kulcsszavak: hangszóró Bluetooth LG

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50