A Deloitte új igazgatóval erősíti tovább adótanácsadási üzletágát

forrás: Prím Online, 2016. szeptember 12. 10:42

Pankucsi Zoltán 2016 szeptemberétől igazgatóként csatlakozott a Deloitte Magyarország irodájához. 

Széleskörű közigazgatási, számviteli és könyvvizsgálati tapasztalatai mellett az elmúlt három és fél évben a Nemzetgazdasági Minisztérium adózásért és számvitelért felelős helyettes államtitkári pozícióját töltötte be, továbbá tagja volt a Nemzeti Adó- és Vámhivatal átalakítását előkészítő munkacsoportnak is. 

 

 

A szakember részt vett az elmúlt évek szinte valamennyi jelentősebb hazai és európai uniós adózási és számviteli jogalkotásában (pl. IFRS bevezetése, audit reform, új vámtörvény és jövedéki törvény), valamint számos gazdaságfehérítő projekt (pl. online pénztárgépek bevezetése, EKÁER elindítása) fűződik a nevéhez. Bejegyzett könyvvizsgálóként szerzett tapasztalatai alapján komoly, széles körű rálátással bír mind a hazai, mind a nemzetközi cégek belső folyamataira és működésére, ezen túl aktív szakmai publikációs tevékenységet is végez, és rendszeresen tart előadásokat hazai és külföldi szakmai konferenciákon egyaránt.

 

Pankucsi Zoltán legfőbb feladata adószakértőként a Deloitte piaci jelenlétének és adótanácsadási aktivitásának erősítése lesz, kiemelten pedig az ügyfelek adózási kérdésekben történő szakmai támogatása, ideértve különösen az adóvitás ügyeket. 

 

A gyorsan változó hazai és nemzetközi szabályozási és jogi környezetben a Deloitte fő feladatának tartja, hogy komplex szakértői támogatással és rendszeres tájékoztatással segítse az előírásoknak való megfelelést, egyben növelje a magyar vállalatok hazai, regionális és globális versenyképességét. Pankucsi Zoltán Deloitte-hoz való csatlakozása e törekvés minél sikeresebb és hatékonyabb megvalósításának egy újabb fontos állomása.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05