Repülő nyomdagépek

Ilyen bemutatót sem tartottak még Szolnokon

forrás: Prím Online, 2016. szeptember 20. 15:12

Különleges körülmények közt ismerkedhettek meg az érdeklődők a legfejlettebb nyomdaipari berendezésekkel és megoldásokkal Szolnokon.  

A város egyedülálló repüléstörténeti kiállítóhelye, az idén ősszel megnyitott RepTár adott otthon a Xerox nagyszabású rendezvényének, ahol számtalan repülőgép, helikopter, és más haditechnikai eszköz nyújtott impozáns hátteret a vállalat jövőbe tekintő nyomdaipari bemutatójának. A látogatók maguk is a fellegek felett érezhették magukat az eseményen. A Xerox csúcskategóriás nyomdagépeiről, a C70, D136, Versant 80, illetve Versant 2100 berendezésekről szóló előadásokat pilótaszékekben ülve követhették figyelemmel és a program zárásaként exkluzív tárlatvezetésen kaptak betekintést a repüléstörténet múltjába.

 

 

Szolnok fontos hídfőállása a Xerox Magyarországnak. Az elmúlt félévben kiugró eredményeket ért el a vezető nyomdaipari szolgáltatóként is jegyzett vállalat a kelet-magyarországi régióban, beleértve ebbe Jász-Nagykun-Szolnok megye fővárosát is. Ez a teljesítmény elsősorban a Xerox széles körű és stabil partneri hálózatának köszönhető. Például a 70-90 lap per perc sebességgel működő nyomdagépek versenyében a Xerox berendezések dominálják a piacot, ami azt jelenti, hogy a beruházni kívánó ügyfelek, a vállalkozásuk fejlesztésekor, szinte kizárólag a vállalat által kínált gépeket, megoldásokat választják. A Xerox más kategóriákban is hasonló eredményekre törekszik, ezért komoly hangsúlyt fektet arra, hogy a partnerei minden szükséges támogatást megkapjanak az üzleti céljaik eléréséhez. Ennek megfelelően a szolnoki rendezvényen az érdeklődők személyes tapasztalatokat szerezhettek a cég egyedülálló nyomdagép portfóliójáról. 

 

 

A kiállított modellek közt megtalálható volt a Xerox Versant 80 Press, amelyet a vállalat kifejezetten azoknak ajánl, akiknek gyorsan munkára fogható, a nyomatokat versenyképes áron előállító, nagy kapacitású és kisebb volumeneket is gond nélkül előállító gépre van szükségük. Mindemellett az automatikus színminőség-beállító csomag segítségével munkáról munkára állandó és pontos színeket érhet el a nyomdagép tulajdonosa.

 

Szerepelt a kínálatban a Xerox Color C60/C70 nyomdagép, amely szinte bármilyen egyszerű nyomtatási környezetbe – többek között alacsony példányszámú gyorsnyomdákba, kreatív ügynökséghez, és a kiadványokra nagy hangsúlyt fektető kis- és középvállalkozások irodájába is – jól illeszkedik, illetve előnye, hogy a felhasználók éppúgy nyomtathatnak vele egyenetlen felületű poliészter címkéket, mint menüket, cégtáblákat vagy kirakat matricákat. Továbbá nem maradhatott ki a rendezvényen felsorakoztatott portfólióból az akár száz oldal per perc nyomtatási sebességgel működő, kitűnő képminőséget kínáló és számos automatizált megoldással felszerelt Xerox Versant 2100 nyomdagép sem, amelyet azzal a szándékkal fejlesztett a vállalat, hogy a nyomdák valódi előnyt biztosító berendezéssel bővíthessék a kínálatukat a személyre szabott nyomtatványok piacán. A Xerox D 136 fekete-fehér berendezése zárta a bemutatások sorát, amely a kiváló fekete-fehér képminősége mellett az önátírós papírt is egyedülálló módon kezeli, kiemelkedve a piacon elérhető technológiák közül.

 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

2023. február 4. 21:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15