Németországi adatközpontokban is elérhetővé vált a felhőalapú szolgáltatás, a Microsoft Azure Germany

forrás: Prím Online, 2016. szeptember 22. 11:23

A Microsoft Azure Germany, az egyedi felhőalapú szolgáltatás megnyitja a lehetőséget az innováció és a gazdasági növekedés előtt a vállalkozások és partnereik számára, beleértve a szabályozott iparágakat, mint például a pénzügyi- és a bankszektort, valamint a kormányzati, állami és egészségügyi szektort is.

Az új Microsoft Azure Germany két új adatközpontban, Magdeburgban és Frankfurtban érhető el a Németország, az Európai Unió és az Európai Szabadkereskedelmi Övezet területén működő ügyfelek számára. Európában ez az első ilyen jellegű felhőalapú modell, amit az ügyféligényekre az egyre bővülő adatvédelmi környezet igényeire reagálva fejlesztették ki. Az adatok kezeléséért Deutsche Telekom leányvállalata, a német T-Systems International független adatkezelő felel mindkét új adatközpontban, így a Microsoft által nyújtott kereskedelmi felhőszolgáltatások teljes mértékben megfelelnek a német adatvédelmi és - kezelési előírásoknak. A vállalatok pedig választhatnak, hogy adataik hol és milyen módon kerüljenek feldolgozásra.

  

A Microsoft jelenleg 30 Azure régióval rendelkezik világszerte (vagyis többel, mint bármelyik más jelentős felhőszolgáltató), mely régiók mindegyikénél több milliárd dollárnyi beruházás biztosítja a rendkívül biztonságos, méretezhető, megbízhatóan rendelkezésre álló és fenntartható felhőalapú infrastruktúra meglétét. 

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05