Globális szintű stratégiai megállapodás a Microsoft és a BDO között

forrás: Prím Online, 2016. október 9. 15:06

A digitális transzformáció újabb piacokra tör be, ez alól a könyvelés, könyvvizsgálat, adó és pénzügyi tanácsadási iparág sem marad ki. A BDO évek óta vezető innovatív szerepet tölt be ezen a területen, a Microsofttal való stratégiai partnerség ehhez nyújt jövőbemutató technológiai hátteret. 

Az együttműködés keretében tovább bővül a magas hozzáadott értéket képviselő szolgáltatások listája (könyvvizsgálat, tanácsadás) amely hatékonyságot és eredményességet hozhat a tanácsadó cég ügyfeleinek. 

 

A tanácsadói piac számára is komoly lehetőség a digitális technológiák fejlődése, elterjedése. Az elérhető elektronikus szolgáltatások csökkenthetik a hibázás veszélyét, növelhetik a belső hatékonyságot és az automatizálás következtében még több a lehetőség a stratégiai tervezésre, a tanácsadó cégek esetében pedig a magasabb szintű ügyfélkiszolgálásra.

 

 

 

A Microsoft és a BDO közötti együttműködés három fő területre koncentrál:

Digitális kapcsolattartás az ügyfelekkel: online együttműködési felületek a Microsoft Azure termékei segítségével, amelyek egyszerűsítik, jobban dokumentálttá teszik az ügyféltanácsadó viszonyt.

 

Hatékonyság és minőség: elsősorban a BDO audit (könyvvizsgálat) szolgáltatásában fog nagyobb ügyfélélményt nyújtani, valamint a meglévő csomagok (Audit Process Tool, BDO Advantage adatelemző csomag) hatékonyságának javítását automatizmusok kialakítása által. Ezek segítségével tovább nőhet a tanácsadás stratégiai jellege, több adat könnyebb feldolgozhatósága miatt.

 

A jövő megalapozása: a BDO Cloud Accounting and a Microsoft NAV megoldásai a felhő-alapú digitális, mindenhonnan elérhető könyvelési szolgáltatásaiban jelent majd innovatív megoldásokat.

 

A szoftveróriással való együttműködés egyértelműen jelzi azt az utat, amit a BDO kijelölt magának a piacon: eredményes és innovatív megoldások, kiemelkedő ügyfélkiszolgálás. A BDO Magyarország egy globális hálózattal a háta mögött lokális pénzügyi megoldásokat kínál ügyfeleinek, ahol a hangsúly az ügyfelekkel való együttműködésen van. A megállapodás keretében a tanácsadó cég a Microsofttal közösen továbbfejleszti a jelenleg is elérhető megoldásokat valamint újakkal bővíti szolgáltatási portfolióját.

 

 

 

„Ez az együttműködési megállapodás is jelzi ügyfeleink és a piac számára, hogy mi, a BDO-nál a jövőbe mutató megoldásokra koncentrálunk. A technológia fejlődése megállíthatatlan a pénzügyi tanácsadó szektorban és mi ennek aktív alakítói vagyunk. A digitalizáció óriási lehetőséget jelent a mi szakmánkban, mert segítségével több adatot tudunk gyorsabban és pontosabban feldolgozni, ezért mi, tanácsadók jobban tudunk koncentrálni a stratégiai döntési pontokra és lehetőségekre, valamint az ügyfeleinkre.” – hangsúlyozza Gerendy Zoltán, vezető partner, BDO Magyarország.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15