Sikeres az IAB projektpályázata

forrás: Prím Online, 2016. október 20. 10:02

8 pályázat érkezett az IAB Hungary által első alkalommal meghirdetett, szabadon felhasználható új ötleteket kereső felhívásra.

Az IAB elnökség és a pályázat szervezői elégedettséggel vették tudomásul, hogy az első alkalommal meghirdetett szabadon választott témákat befogadó pályázatra 8 jelentkezés érkezett minden előzetes tapasztalat nélkül is.

 

"Már most egyértelmű, hogy sikeres volt az ötlet. Első blikkre is egyértelmű, hogy a beadott javaslatok több olyan elemet is tartalmaznak, amelyre az IAB eddig nem gondolt, de valóban fontos kérdésekre adnak választ, megoldást. Nyilvánvaló, hogy mindenki nem fog nyerni a mostani hullámban, éppen ezért arra (is) kell figyelnünk, hogy ne vegyük el a kedvét azoknak akik most nem pályáztak illetve nem fognak nyerni." – mondta el Máth András, az ötletgazda szervező.

 

A pályázatok között megtalálható ismeretterjesztő játék, értékesítési megoldásokat bemutató és elemző eset-tár építése vagy szakmai tevékenységeket listázó szolgáltatás és kutatás is. A pályázók IAB tagság részére nyilvános bemutatóra készülnek október 26-án délután.

 

"Az első lépést megtette az IAB közössége azzal, hogy izgalmas projekteket javasolt megvalósítani. Most az elnökségen a sor, hogy bölcs és átgondolt döntést hozzon, majd harmadik lépésként a pályázók jönnek, hogy meg is valósuljanak az ötletek. Szurkolunk nekik és segítjük őket mindenben, amiben lehetséges" – mondta Barnóth Zoltán IAB elnök.

Kulcsszavak: pályázat IAB Hungary

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50