A legnagyobb sztárokkal „dupláz” a Paramount Channel

Egy sztár – két film november végéig minden csütörtökön

forrás: Prím Online, 2016. október 26. 16:34

Október utolsó hetétől egészen november végéig különleges műsorblokkal erősít csütörtökönként a Paramount Channel: egy-egy színésztől egymás után két legendás alkotást is vetít a népszerű filmcsatorna. Kevin Costner, Chuck Norris, Robert De Niro, Jean-Claude Van Damme, illetve Ben Stiller rajongói is „duplán” élvezhetik kedvenc színészeik alakításait minden csütörtökön.

Október 27-től egészen november 24-ig izgalmas meglepetéssel várja a nézőket a Paramount Channel, ugyanis minden csütörtöki estén egy-egy népszerű színész alkotásait vetíti „duplázva” a csatorna, vagyis egymást követik majd a hollywoodi sztárok sikerfilmjei. Elsőként, október 27-én két Kevin Costner-klasszikust láthatnak a rajongók. 18.00 órától a Robin Hood, a tolvajok fejedelme című kalandfilmmel veszi kezdetét a különleges műsorblokk, amelyben a gazdagoktól tolvajoló, majd a szegényeken segítő főszereplőt alakítja Costner, 21.00 órától pedig a Milliókért a pokolba című akció-vígjátékban találkozhatnak vele a nézők, amelyben kirabol egy szállodát társával, akit Kurt Russell alakít, ám utána fordítva sül el a tervük…

 

 

November 3-án a pofonosztó Chuck Norris rajongói szórakozhatnak egymás után kétszer kedvenc igazságosztó harcosukon: 18.50-től a Tűzjáró című filmben indul azték kincsek nyomába, hogy meggazdagodjon, 21.00 órától pedig a Tomboló terror című klasszikus akciófilmben veszi fel a harcot egy nemzetközi terrorszervezettel, hogy megvédje Amerikát a pusztulástól. November 10-én Robert De Niro alakításaival folytatódik a „duplázás”: elsőként a Nem vagyunk mi angyalok című vígjátékkal kezdődik az este 18.50-től, amelyben Sean Pennel együtt alakítanak szökevényeket, akik papnak álcázzák magukat és így keverednek nem mindennapi balhékba. Utána pedig az Éjszakai rohanás következik: ebben Jack Walsh fejvadász bőrébe bújik, akinek egyetlen dolga, hogy Los Angelesbe vigyen egy kézre kerített maffiózót, ám nehezebb út vár rá, mint hinné.

 

 

November 17-én még a többi csütörtöknél is különlegesebb este vár Jean-Claude Van Damme-rajongóira, hiszen a filmcsatorna „triplázni” fog, vagyis három olyan filmmel is gondoskodik a nézők adrenalin-beviteléről, amelyben a belga származású akcióhős játssza a főszerepet. 19.00 órától a Börtöncsapda rendőreként találkozhatnak vele a rajongók: ebben a színész egy fegyház erőszakkal teli világában vív ki tiszteletet magának harcművészetének köszönhetően, 21.00 órától pedig a Véres játék című filmben alakít könyörtelen harcost, aki a ringben győzi le ellenfeleit. Végül, 22.55-től az apokalipszis utáni, távoli jövőben válik utcai igazságosztóvá a Cyborg – A robotnő című akciódús sci-fiben.

 

November 24-én Ben Stiller komédiáival zárul a különleges, csütörtöki műsorblokk: elsőként 19.15-től Drew Barrymore-ral együtt alakítanak fiatal párt a Jószomszédi Iszony című vígjátékban, akik beköltöznek álmaik otthonába, ám a szomszéd néni fokozatosan pokollá teszi az életüket. Végül 21.00 órától a Starsky és Hutch című klasszikussal ér véget mind a komikusnak szentelt csütörtök este, mind a novemberi „duplázás”: ebben színésztársával, Owen Wilsonnal együtt alakítanak hóbortos zsaru-párost, akik őrült kalandokba keverednek egy nyomozás során.

 

A legnagyobb sztárok legnépszerűbb filmjeivel „dupláz” a Paramount Channel október 27-től november 24-ig, minden csütörtökön:

  • Október 27.: Kevin Costner – Robin Hood, a tolvajok fejedelme és Milliókért a pokolba
  • November 3.: Chuck Norris – Tűzjáró és Tomboló terror
  • November 10.: Robert De Niro – Nem vagyunk mi angyalok és Éjszakai rohanás
  • November 17.: Jean-Claude Van Damme – Börtöncsapda, Véres játék és Cyborg – a robotnő
  • November 24.:  Ben Stiller – Jószomszédi iszony és Starsky és Hutch

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09