Az S&T Consulting hazánkban elsőként kap Check Point SandBlast specializációt

forrás: Prím Online, 2016. november 21. 10:23

A Check Point Software Technologies Ltd. magyarországi képviselete bejelentette, hogy hazánkban elsőként az S&T Consulting Hungary Kft. szerzett SandBlast specializációt. A megszerzett cím azt igazolja, hogy a cég rendelkezik a technológia értékesítéséhez, implementációjához, valamint támogatásához szükséges kompetenciával és kapacitással.

A Check Point által kínált zero-day védelem alapossága révén több rosszindulatú támadás védhető ki még időben, miközben a felhasználók gyorsan és biztonságosan kapják meg az információkat, a munkájukhoz szükséges tartalmakat. Az iparágvezető, díjnyertes sandboxing technológiával rendelkező SandBlast termékcsalád lehetőséget nyújt a vállalatok számára, hogy a cyber bűnözők előtt járva, több-rétegű védelmi stratégiát építsenek ki, amely kombinálja a proaktívitást a csúcstechnológiát képviselő CPU-szintű védelemmel. 

 

„Az iparági felmérések újra meg újra arra az eredményre jutnak, hogy a cyberbűnözők egyre nagyobb veszélyt jelentő tevékenységének megállítása érdekében, a szervezeteknek a fenyegetésekkel szemben magas szintű intézkedéseket kell foganatosítaniuk a hálózatokon, a végpontokon és a mobil eszközökön,”  - mondta Vándor Benjámin, a Check Point magyarországi képviseletének vezetője. „A Check Point SandBlast zero-day védelmi és mobil fenyegetések elleni megoldása biztosítja a legújabb fenyegetésekkel szembeni megfelelő védelmet, már a fertőzés előtt meg tudja állítani a rosszindulatú programokat.”

 

„Ügyfeleink, partnereink köréből rendszeresen érkeznek jelzések olyan incidensekről, melyek a klasszikus védelmi rendszerekkel nem előzhetők meg. A Check Point széles, úttörő megoldásokat felvonultató portfóliója lehetőséget ad ezek korai felismerésére és a szükséges lépések megtételére. Az S&T számára kiemelkedően fontos, hogy a legmegbízhatóbb és legmodernebb technológiákkal segítse Ügyfelei üzleti folyamatainak hatékonyságát és biztonságát,” - tette hozzá Kunos Imre, az S&T IT biztonsági üzletágának vezetője.

Kulcsszavak: Check Point biztonság

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A MITTE az ügynökségi partnere a világ első tokenizált naperőmű projektjének

A MITTE felel a globális zöld energia vállalat, a Sunmoney Solar Group almárkájának branding és social feladataiért, illetve a Sunmoney 360 app design feladataiért.

2024. április 19. 16:59

Új szintet léphet az MI-forradalom az adatközpontokban

Együttműködési megállapodást kötött a Schneider Electric és az NVIDIA, a két cég összefogásának köszönhetően megnyílik az út a mesterséges intelligencia (MI) alkalmazásokat még jobban támogató, ugyanakkor energiahatékonyan működő adatközpontok kialakítása előtt. A megállapodás részeként a Schneider Electric leányvállalata, az AVEVA digitális iker platformját összekapcsolják az NVIDIA Omniverse megoldásával, egységes környezetet biztosítva a virtuális szimulációhoz és az együttműködéshez.

2024. április 19. 13:24

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09