Még közelebb: 50-szeres zoomra képes a Sony új, Cyber-shot HX350 kompakt fényképezőgépe

forrás: Prím Online, 2016. december 22. 15:06

Legyen szó egy gyönyörű tájról, egzotikus élővilágról vagy családi portréról, bármelyik megörökítéséhez tökéletes választás a Sony Cyber-shot HX350 high-zoom fényképezőgép.

Az eddig okostelefonjuk kameráját használó fotósok számára nagy előrelépést jelenthetnek a fényképezőgép könnyen kezelhető funkciói, valamint a DSLR modellek által inspirált kialakítás. A HX350 kompakt méretű vázában egy nagy teljesítményű kamera foglal helyet, amely könnyedén illeszkedik tenyerébe. A fix lencsés objektív segítségével a kreativitásának semmi sem szabhat határt. 

 

 

Az 50x optikai zoomra képes ZEISS Vario-Sonnar T* objektív 24mm nagy látószögtől egészen 1200mm szuper teleobjektívig (35mm ekv) skálázható, amely bármilyen fényképezési viszonyok között megállja a helyét. A Clear Image Zoom segítségével a nagyítás legfelső mértéke megduplázódott, ezáltal lélegzetelállítóan magas, 100xi ráközelítést tesz lehetővé. Ebben a felvételi módban a távolban lévő épületek, emberalakok vagy állatok is testközelbe kerülnek.

 

Minden profi fotós tudja, hogy a fényképezőgép bemozdulása a high-zoom felvételek legfőbb ellensége. Az Optical SteadyShot képstabilizátor-rendszer nagy sebességgel vezérli a lencsecsoportokat, ezáltal hatékonyan csökkenti és javítja a kézi vezérlés okozta képhibákat. A Sony által szabadalmaztatott Intelligent Active Mode gondoskodik róla, hogy Full HD felvételei élesek és elmosódás-mentesek legyenek. 

 

 

A nagy felbontású, hátsó megvilágítású Exmor R CMOS-érzékelő 20.4 effektív megapixellel és a gyors BIONZ X képfeldolgozó motor minden fényképészt levesz a lábáról. Az állóképek és a Full HD videók élesek és alacsony zajmennyiségűek maradnak beltéri vagy alacsony megvilágítási körülmények között készült felvételek esetén is. 

 

A könnyen vezérelhető Cyber-shot HX350 beállításai között több professzionális funkció közül választhat. A szabályozó tárcsával állítsa be manuálisan a megfelelő zoomot és fókuszt, valamint alkalmazza kedvenc beállításait az egyéni gomb segítségével. A P/A/S/M expozíciós módokkal olyan beállítások állnak rendelkezésére, amelyekkel lenyűgöző fényképeket és Full HD videókat készíthet. A video készítők számára hasznos funkció a 24p felvételi mód, amelynek extra részletessége igazán filmszerűvé varázsolja felvételeket.

 

Magabiztosan fényképezhetünk a Sony HX350 közel DSLR tudású, magas kontrasztú elektronikus képkeresőjével vagy a 7.5 cm átmérőjű (3.0 típusú) 921K képpont felbontású kihajtható LCD kijelzőjével.

 

A részletes beállítások között megtalálható a Motion Shot Video technológia, amely aktiválja az egymásra helyezett képsorok nagy sebességű visszajátszását, ezáltal a fényképezőgép képes pontosan követni a leggyorsabb tenisz szervákat és golfütéseket is. Csatlakoztassa a fényképezőgépet 4K felbontású televíziójához és élvezze páratlan szépségű felvételeit még nagyobb méretben. A TRILUMINOS képmegjelenítő technológiát támogató BRAVIA tévéken az állóképek rendkívül élénk, vibráló színekkel jelennek meg.

 

 

A fényképezőgép 2017. januártól kapható Európában. További információkat a Sony HX350 fényképezőgépről itt találhat. 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15