Lebegő hangszóróval varázsolta el a CES közönségét az LG

Az LG új hordozható hangszórója a lenyűgöző látvány mellé tökéletes hangzást nyújt

forrás: Prím Online, 2017. január 9. 06:50

Igazi futurisztikus újdonsággal, egy lebegő, hordozható hangszóróval lepte meg a közönséget az LG a világ legizgalmasabb technológiáit felvonultató Las Vegas-i CES-en.

A PJ9 névre hallgató drótnélküli hangszóró néhány centiméterrel a talpazata fölött lebegve nemcsak fantasztikus látványt nyújt, de csúcsminőségű hangzást is ad. Az új eszközön otthon és a szabadban is hallgathatunk zenét, podcastot vagy egyéb audio tartalmakat. 

  

A hangszóró egy nagy teljesítményű elektromágneses talapzat fölött lebeg, így nem érintkezik sem zsinórral, sem más felülettel, amely a tökéletes hangzást megzavarhatná. Az eszköz leglátványosabb eleme kétségkívül a 360 fokos, áramvonalas forgó hangszóró, melyet a talapzatba épített mélynyomó egészít ki, míg a dupla passzív radiátornak köszönhetően áradó hangzást, kiegyensúlyozott tónusokat kapunk a magas és közép tartományokban is. Hogy használata még kényelmesebb legyen, egyszerre két Bluetooth zenelejátszó eszközzel is összekapcsolható.  

 

 

A hangszóró akár 10 órán keresztül is képes zenelejátszásra. Ha azt érzékeli, hogy akkumulátora lemerülőben van, automatikusan leereszkedik a talapzatra, és vezeték nélküli töltőjével — a zenehallgatás megszakítása nélkül — újratölti magát. A PJ9 az IPX7 vízállósági szabványnak megfelelően készült, így a szabadban a legtöbb időjárási viszontagságnak ellenáll. 

 

„A vezeték nélküli prémium audio portfoliónk legújabb tagja nem pusztán szemet gyönyörködtető innováció — azt üzeni, hogy az LG mindig valami újban, különlegesben gondolkodik” — mondta Brian Kwon, az LG Home Entertainment Company elnöke. „Audio eszközeink fejlesztésekor mindig új koncepciók és innovatív dizájnmegoldások kidolgozására törekszünk, a PJ9 ezen elköteleződésünk legújabb bizonyítéka.”       

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05